dissabte, 24 de desembre del 2011

REDEFINICIÓ DEL PROGRAMA CULTURA EN GIRA

Publicat a www.fundacioxarxa.cat

El catàleg d’espectacles promogut per Difusió Cultural arriba a la seva última convocatòria

Segons que han anunciat des de la Direcció General, la desaparició de la marca Cultura en Gira comportarà a partir de la temporada vinent una nova orientació dels ajuts. S’elaborarà un llistat anual per temporada (de juliol a juny) obert, públic i ponderat per les comissions de cada àmbit. Les comissions seran ampliades i públiques, segons els àmbits. Es replantejaran totes les eines i accions de promoció i comunicació, i el calendari es modularà segons els àmbits. Es preveu que la llista oberta i ponderada dels espectacles per a la temporada 2012-2013 estigui a punt el mes de juny.

El circuit Xarxa, com la majoria de programadors municipals, contracta un nombre important de produccions incloses a Cultura en Gira ja que, al descompte que oferia la Subdirecció General (de fins a un 35% en alguns casos) s’hi podia afegir el suport que donava el circuit de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, la qual cosa podia arribar a suposar una rebaixa del 45% del catxet.
Per al primer semestre de 2012 el circuit Xarxa ha contractat 53 funcions de 18 espectacles inclosos en el catàleg. D’aquests, el títol que més s’ha demanat és Les trifulgues dels germans Garrapinyada, de Teatre Mòbil amb 13 funcions, seguit de La princesa i el pèsol, de Festuc Teatre, 9 funcions, i La camisa de l’home feliç, de Zum Zum, amb 8 funcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada