dissabte, 24 de desembre del 2011

Els Joves al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Pep Tugues

Pep Tugues, director del Teatre-Auditori
És important que tinguem una programació al Teatre-auditori de Sant Cugat també pensada per als joves, de fet, fem una programació que no vol excloure ningú, que vol arribar a tots els públics i la política de preus ha de ser ferma i contundent perquè no sigui l’excusa per no assistir al Teatre-Auditori.

Tenim descomptes i abonaments perquè cadascú, cada espectador/a es faci la seva programació a mida, segons les seves necessitats, que volem motivar i engrandir des de l’equipament municipal.

A més, ara hi afegim dins del marc dels descomptes, la T-Jove. El Teatre-Auditori ja disposa d’una línia de promoció de l’accés dels joves als espectacles que s’hi programen. Aquests descomptes són amplis i variats: Abonament ‘t25 (adreçat a joves de fins a 25 anys: 3 espectacles de la programació a 3 € cadascun); Ta!18 (Per als nois i noies que durant l’any 2012 fan 18 anys: 10 espectacles a 3 € cadascun); Ta!29 Adreçat a joves de fins a 29 anys: Descompte aproximat del 20% sobre el preu de les entrades), i la T-jove (Adreçat a joves de fins a 29 anys, amb la targeta: Descompte del 30% sobre el preu de les entrades per als espectacles).

Aquest tipus d’oferta està inscrita dins de la política de recerca de nous públics del Teatre-Auditori i de la creació d’un hàbit, o d’una tradició, que és la de consumir culturA. La intenció d’aquests descomptes de la T-Jove és facilitar l’accés dels i de les joves de la nostra ciutat a un ampli ventall d’espectacles (6 en cinc mesos), una part dels quals s’adrecen ja, molt directament, a joves, però també a d’altres que es consideren culturalment i educativa interessants, malgrat que el jovent potser no sigui el públic diana natural de l’espectacle.

El Teatre-Auditori, amb aquests descomptes, aprofundeix en la línia del foment d’un públic jove de la ciutat que accedeixi amb més facilitat a la programació cultural del centre i que pot gaudir d’uns espectacles de qualitat a un preu més mòdic/econòmic.

Amb aquests descomptes esperem que els preus de les entrades siguin una excusa per no gaudir dels espectacles del Teatre-Auditori.

Segueix @PTugues al twitter


Els Joves al Teatre-Auditori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada