dilluns, 19 de desembre del 2011

Festuc Teatre presenta a Parets del Vallès "La Princesa i el Pèsol"

Festuc Teatre presenta a Parets del Vallès la seva adaptació del conegut conte popular d’Andersen “La princesa i el pèsol”. El proper 8 de gener comença la gira d’aquest espectacle de titelles adreçat a tots els públics que visitarà 19 municipis més en el marc de Cultura en Gira.

Diuen que una princesa mai plora, doncs li podria caure la corona, que desperta tanta tendresa  que fins hi tot un pirata moriria de tristesa, però també diuen que no hi ha major tresor que robar-li el cor a una princesa.... La protagonista d’aquesta particular adaptació de la coneguda faula “La princesa i el pèsol” té com a protagonista l’Amira, filla del rei Mustafà d’Aràbia. La noia decideix fugir per evitar que el seu pare la casi amb un sultà que ella no coneix. El mateix li passa al príncep Arnau, quan la seva mare l’obliga a enamorar-se de la noia que sigui capaç de notar la presència d’un pèsol amagat sota set matalassos. Tot canviarà quan el destí faci que l’Amira i l’Arnau es coneguin.

La companyia Festuc Teatre és l’artífex d’aquest espectacle en què els personatges prenen vida en un taller de titelles. Amb música en directe i apte per a tots els públics, la història d’aquesta princesa tan especial transportarà el públic assistent a un món ple d’imaginació, aventures i fantasia.

La gira d’aquesta faula comença a Parets del Vallès el proper 8 de gener i portarà l’Amira i l’Arnau a 19 municipis més en el marc de Cultura en Gira. A través d’aquest programa, el Departament de Cultura pretén acostar-se a tots els públics, considerant els públics familiars no només com un valor de futur, sinó sobretot com una realitat de present.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada