divendres, 23 de desembre del 2011

Espectacle Familiar: “Pastorets, cap a Parets” al Teatre Can Rajoler, Parets del Vallès (Barcelona)

Publicat a Rap 107

 Rialles Parets

El proper dilluns 26 de desembre, dia de St. Esteve, a les 7 de la tarda Rialles Parets, presentarà a l'escenari del teatre de Can Rajoler “Pastorets, cap a Parets”, a càrrec de la nova companyia Riallera de Joves Paretans.
Aquest grup de nenes i nens de la nostra localitat faran una versió molt especial i divertida dels clàssics Pastorets d'en Folch i Torres. Joves i nens en total 22 d'entre 3 i 15 anys seran els protagonistes d'aquests pastorets, preparats amb moltes ganes i il·lusió. Tots ells estan dirigits per la Montse Miralles, actriu fundadora de la companyia Dreams Teatre. El resultat es podrà veure el dilluns 26 de desembre a les 19 h al teatre de Can Rajoler.

Com és habitual cada any, Rialles Parets programa un espectacle per a tota la família per la diada de St. Esteve. Enguany els actors que es veuran a dalt de l'escenari, seran molt probablement els espectadors que en anys anteriors gaudien de l'espectacle asseguts a la seva butaca. Nenes i nens que ja estan ultimant els darrers assajos abans de l'estrena el proper 26 de desembre.

“Pastorets, cap a Parets”, porta preparant l'actuació des de el passat mes d'octubre. Memoritzant els seus papers i fent ells mateixos el seu vestuari. És molt probable que al final de la representació hi participin els Diables de Parets, el Ball de Gitanes de Parets. Moltes persones del nostra poble han volgut col·laborar en aquest projecte com apunta la responsable de Rialles.

RAP 107 FM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada