dimarts, 7 de febrer del 2012

Projecte per fer un cens de professionals | SindicART

Aquesta és una iniciativa de SindicArt, la unió de diverses associacions del món de l'espectacle. Tot i entenent que el millor és que existeixi un veritable cens de professionals del sector (a Jove Espectacle tenim la idea de fer-ne un de tots els professionals dedicats al món de l'espectacle per a infants i joves), caldria demanar a aquestes organitzacions que entenguin la nostra realitat, i que no passi com en el tema del Conveni del Teatre, on no s'ha tingut en compte la veu de companyies de teatre independent i als de l'infantil i juvenil, i menys encara les dels circuits escolars, que deuen ser més de la meitat de la feina i els espectadors del nostre sector. En el camp de la representativitat, tothom ha de posar de la seva part.

JM Viaplana 


Projecte per fer un cens de professionals



A final d’any 2011 SindicART va lliurar un projecte per fer un cens de professionals del sector a la Conselleria de Cultura. Durant el mes de febrer ens reunirem per concretar la proposta.
Si tira endavant la proposta, seria un primer pas per definir millor les nostres professions i saber quants professionals som.
En aquesta presentació prezi trobareu més informació:
Perquè un cens ?




Projecte per fer un cens de professionals | SindicART

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada