dissabte, 11 de febrer del 2012

L’Auditori de l’Ateneu acull aquest diumenge l’espectacle familiar “Sona Bach”

Banyoles: http://www.radiobanyoles.cat/noticies.php?zona=1


L’Auditori de l’Ateneu acull aquest diumenge l’espectacle familiar “Sona Bach”. Es tracta d’una producció de L’Auditori Educa i amb la participació de músics com Llibert Fortuny, que es presenta per primera vegada a les comarques gironines.

Joventuts Musicals de Banyoles porta aquest diumenge a l’Ateneu un nou espectacle per a públic familiar. Es tracta de “Sona Bach”, una producció de L’Auditori Educa que pretén fer accessible la música de Bach a través de llenguatges musicals aparentment allunyats com el jazz. L’espectacle compta amb la participació de músics destacats en el panorama jazzístic com Llibert Fortuny, Marina Albero o el polifacètic Xavi Lozano.
“Sona Bach” es podrà veure a Banyoles per primera vegada a les comarques gironines. El 10 de juny es podrà veure a l’Auditori de Girona. També com a novetat, l’espectacle familiar de Joventuts Musicals serà en un nou horari, diumenge a les 6 de la tarda enlloc de les 12 com es feia habitualment. El preu de l’entrada és de 5 euros i es pot adquirir pels processos habituals: a les oficines de Catalunya Caixa, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles, o bé per Internet al web Telentrada.com.
Arxius d'audio:
 Escoltar L’Auditori de l’Ateneu acull aquest diumenge l’espectacle familiar “Sona Bach”2012-02-09

Auditori de l'Ateenu de Banyoles
Pl. Major, 40 - 17820 Banyoles
Telèfon: 972 57 60 49
Correu: ateneu@ajbanyoles.org info@altersinergies.com

L’Auditori de l’Ateneu acull aquest diumenge l’espectacle familiar “Sona Bach”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada