dissabte, 4 de febrer del 2012

La Fundació Xarxa 'desembarca' a Sabadell amb el Primer Cicle de Teatre Infantil del Centre Sant Vicenç


 
El Centre Sant Vicenç acollirà durant tot el mes de febrer el Primer Cicle de Teatre Infantil en col·laboració amb la Fundació Xarxa de l’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, entitat nascuda fa uns anys com a alternativa al Moviment Rialles, l'altre gran plataforma de teatre familiar de Catalunya que, per exemple, es responsabilitza de la programació infantil de La Sala Miguel Hernández, a la Roureda. Per primera vegada, la sala del carrer Montllor i Pujal acull una iniciativa d’aquestes característiques, al marge de la seva programació habitual, amb quatre espectacles de quatre disciplines diferents adreçats a un públic infantil d’entre cinc i dotze anys.

Cada diumenge del mes de febrer s’oferirà una d’aquestes produccions, que abracen disciplines com el teatre, el mim, el circ o el clown. Precisament, l’encarregat d’obrir el cicle serà el pallasso manresà Marcel Gros que portarà a Sabadell el seu últim muntatge Giralluna. El president del Centre Sant Vicenç, Manel Camps, assegura que aquesta iniciativa suposa “un desafiament” per a ells perquè mai havien fet una cosa similar però, tot i això, espera que totes les funcions que es faran siguin “un èxit”.

La desició de posar en marxa aquest cicle neix, segons Camps, de la voluntat de donar una resposta a les necessitats culturals dels sabadellencs més petits. “En aquests moments, qui està més necessitat d’al·licients és el públic infantil i per això prenem cartes en el tema”, remarca el màxim responsable de l'elenc creualtenc. L’objectiu és distreure i estimular la imaginació dels infants a través de diferents espectacles “de qualitat” i que cridin la seva atenció.

El cartell
Giralluna es podrà veure el proper diumenge a la tarda (18h). Es tracta d'un muntatge que Camps defineix com “un espectacle de pallassos que gira al voltant de la lluna, en el qual hi ha una relació molt directa entre el públic i els actors i que està protagonitzat per un gran clown de Catalunya”. La setmana que ve serà el torn per la producció Moments màgics a càrrec de la companyia Charlie Mag. Com en les altres tres produccions previstes al cartell (excepció feta de la primera), se’n faran dues funcions en horari de matí i tarda (a les 12h i a les 18h). El diumenge 19 de febrer serà el torn de la companyia Alcavot, que presentarà a l'equipament de la Creu Alta el muntatge Projecte Mu...! La companyia Katraska tancarà el cicle amb dues funcions (12h-18h) el seu espectacle Mimix.

Teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç
Montllor i Pujal, 103
08208 – Sabadell
Tel. 93 717 94 01


La Fundació Xarxa 'desembarca' a Sabadell amb el Primer Cicle de Teatre Infantil del Centre Sant Vicenç / Notícies / Inici - Radio Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada