divendres, 3 de febrer del 2012

Experiències escolars... des de l'altre costat: INSPIRA TEATRE: Fent bolOs de neu

Ahir dijous teníem un parell de bolos de campanya escolar a Roda de Ter amb el nostre espectacle gong!
La història de la dragona Mina-li.

Ja dirigint-nos cap allà quan encara no s’havia despertat el dia van començar a caure els primers flocs de neu…aix! Amb la furgoneta carregada no fa gaire gràcia fer carretera amunt i avall. Però vam arribar, descarregar, muntar, fer les proves i vam fer el primer passe amb fluïdesa tot i que va haver escoles que ja van trigar molt en arribar degut al mal temps.

Va ser abans d’iniciar el segon passi que ja ens van avisar d’una escola que no podia arribar per la neu. Vam tirar endavant per les escoles que havien pogut arribar, però tot just començar ja vam veure que entrava la policia i des de l’escenari vèiem cada vegada que obrien la porta (que la van obrir sovint) com  nevava més. En mig de la funció em van dir que sortís d’escena i que havíem de suspendre l’obra perquè les escoles havien de marxar. Així que vam haver de dir adéu als nens i nenes i pobrets, es van quedar totalment a mitges.

I nosaltres, podríem marxar? Doncs si, no vam tenir cap problema. Queien flocs de neu, el paisatge era blanc, ...preciós!

Tot i que veure-ho des de la finestra de casa amb la calefacció és encara més relaxant.

Certament, mai saps quina aventura t’espera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada