dimecres, 1 de febrer del 2012

Els Comediants tornen a Tarragona amb un espectacle familiar al CaixaFòrum

Els Comediants porten el febrer a Tarragona el seu espectacle, Skribo, la nova i segona col•laboració entre la companyia i l’Obra Social “La Caixa”.

El director de Comediants, Joan Font, ha explicat que la història endinsa l’espectador al “TecnoLive”, un país imaginari amb la tecnologia més avançada de la galàxia. Aquest món, on la lectura i l’escriptura han estat oblidades, pateix una tempesta que el deixa sense tecnologia i només llegint un llibre antic es pot solucionar el problema.

Zeta, el protagonista, és l’única esperança ja que està disposat a ensenyar novament a llegir i escriure a tots els habitants d’aquest planeta imaginari.

Font ha dit al Matí de Tarragona Ràdio que és un espectacle enfocat al públic familiar, que explica de què es compon l’escriptura.

El director de Comediants ha volgut explicar que la lectura i l’escriptura també ensenyen a entendre els sentiments dels altres i a expressar els propis.

Aquest espectacle familiar es representarà els diumenges 5 i 12 de febrer, al centre cultural del carrer Colom (Tarraona)

Com dèiem, és la segona col•laboració dels Comediants amb “La Caixa”, que ja havien portat a Tarragona l’espectacle “l’Iu, i els nombres”.

Els Comediants tornen a Tarragona amb un espectacle familiar al CaixaFòrum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada