dimarts, 7 de febrer del 2012

El llepafils, al Jove Teatre Regina de Barcelona fins al 26 de febrer

Us presentem l'espectacle que s'estrena aquest dissabte 11 a les 18 hores al Jove Teatre Regina. 
Es tracta de LLEPAFILS de la companyia teatre al Detall. 
Estarà programat fins el 26 d'aquest mes.

EL LLEPAFILS
TEATRE AL DETALL

SINOPSI:
En Lluïset no vol menjar res de res! només PATATES FREGIDES! Els seus dos cuiners particulars: en Llòfia i l’Olivia li han de tenir l’àpat a punt i fer-lo esmorzar, dinar i sopar!!!! És una tasca molt dura, cuinar per aquest marrec llepafils... I hauran d’investigar de quina manera poden fer badar boca al menut.
La imaginació, el joc, la música i l' humor seran els millors ingredients per la recepta "Llepafils". L'embolic està servit i la diversió assegurada!

RECOMANAT A PARTIR DE 3 ANYS

Text de Jordi Palet
Direcció i coreografia de Joan M. Segura Bernadas

Repartiment : Xavi Idàñez i Txell Botey

Escenografia : Fortià Coromina
Música : Jordi Riera
Il•luminació : Jordi Llongueras

Producció : Produccions Teatre Al Detall.


L’ ESPECTACLE
Cuinar és un plaer....i a més pot ser molt divertit!
La diversitat d’utensilis i estris de cuina ( olles, paelles, coladors, coberts), la infinitat d’aliments que podem d’assaborir ( fruites, verdures, carn, peix, en llauna, en ampolla...), milers de receptes al nostre abast...i formes, colors, sabors i olors ofereixen a la cuina un munt de possibilitats teatrals i múltiples jocs per la fantasia.
Situem la nostra història en una cuina. El fil argumental explica com els protagonistes – uns cuiners amb experiència – elaboren plats deliciosos i ocurrents per intentar aconseguir que el nen protagonista deixi ser un llepafils. D’aquest fil argumental principal sorgiran històries fantàstiques que ells mateixos inventen mentre elaboren els plats. Cada plat podria ésser un conte.
Els nens veuran com sorgeixen , dels elements culinaris, personatges sorprenents que veuen històries molt divertides  i fantàstiques.
En una època en la que sembla que les presses s’imposen ( i el “fast food” tempta els infants ) creiem que és interessant poder demostrar als ens que fent les coses amb dedicació, esforç , amor i posant-hi els cinc sentits s’ho poden passar genial. “Quan fas les coses amb dedicació i i les gaudeixes al màxim sempre són millors. A la vida i a la cuina.”.

Descarrega't el dossier en PDF

TEATRE AL DETALL som una jove companyia ja força consolidada en el panorama teatral de Catalunya.
LLEPAFILS és la nostra primera producció de teatre familiar i l’encarem amb molta il•lusió i entusiasme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada