dilluns, 4 de juny del 2012

Xavier Trias, l'alcalde de Barcelona, proposa la Monumental com a seu del Cirque du Soleil

www.teatral.net

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha sorprès propis i estranys al proposar la plaça de toros de la Monumental com a possible seu permanent a Europa del Cirque du Soleil. En el transcurs d'un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press, i a la pregunta de quin seria l'ús que podria tenir en un futur la plaça de toros barcelonina, l'alcalde ha afirmat que li agradaria que fos la casa d'aquesta empresa circense a Europa.

Trias ha recordat que, en qualsevol cas, la propietat correspon a l'empresa Balañá i que ells són els que han de decidir, si és que alguna vegada arriba alguna oferta. L'alcalde ha matisat després que no coneixia que s'hagués fet cap acostament en aquesta línia.

Cirque de Soleil, en qualsevol cas, sembla decidida a instal·lar-se de manera permanent, i això inclou la seva famosa escola de formació, a la mateixa ciutat que aculli Eurovegas. No en va, fins a set espectacles diferents es representen de forma permanent a diferents hotels de Las Vegas.

Sobre aquest projecte, Trias ha recordat que "ni Barcelona ni Madrid són Las Vegas", és a dir, que a diferència de la capital de l'estat de Nevada compta amb múltiples atractius per al turisme. Aquest argument l'ha portat a assenyalar que si Sheldon Adelson tria la capital catalana "doncs fantàstic", però que en cap cas es tractarà d'un Bienvenido Mr. Marshall, en referència a la immortal pel·lícula de Luis García Berlanga, en què un poblet espanyol es desviu per atendre i rebre una delegació nord-americana.


Teatralnet Notícies: Trias proposa la Monumental com a seu del Cirque du Soleil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada