dilluns, 25 de juny del 2012

El 'Ple de Riure' del Masnou arriba a la 16a edició - Teatralnet Notícies

Publicat per Teatralnet 20/06/2012

El Festival Internacional de Teatre Còmic del Masnou Ple de Riure que es celebrarà del 17 al 21 de juliol arriba a la seva 16ª edició. Organitzat per l'Ajuntament del Masnou amb direcció artística de Chapertons, la companyia còmica masnovina que enguany celebra 20 anys de vida.

El Ple de Riure està dedicat a l'humor combinant espectacles teatrals, de circ i de carrer tan gratuïts oferts tan en places i a la platja com espectacles còmics de pagament que tenen lloc dins la vela i a preus populars. La programació compta amb un total de 10 companyies vingudes de Catalunya, la resta de l'estat espanyol ( Madrid, La Rioja) i Irlanda.

L'escenari de la vela com espectacles de pagament podrem veure: dijous,19 de juliol la comèdia musical setentera Nelly Blue de T de Teatre, divendres, 20 de juliol, Sergi Lòpez amb el monòleg còmic Non Solum i dissabte, 21 de juliol l'espectacle Encerrona amb l'humorista Pepe Viyuela més conegut pel seu paper de Chema a la serie televisiva Aída.

Però la festa i l'animació comença abans dels espectacles amb la Banda del Festival a càrrec de The Brassville Walkers en aquesta edició i l'actuació telonera de la Cia. Ytuquepintas oferint art amb sorra a l'escenari els dies 19 i 21 de juliol.

El dissabte, 21 de juliol just acabar l'espectacle començarà el fi de festa amb la perruqueria excèntrica a ritme de música amb Cia. Sienta la Cabeza.

La programació que té lloc en escenaris a places i carrers és completa i gratuïta oferint humor, música , molt de circ i teatre de carrer. The Barren Carroussel, Cia. Trifaldó, Ganso&Cia. i Los2play son les companyies que actuaran.


Teatralnet Notícies: El 'Ple de Riure' del Masnou arriba a la 16a edició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada