dilluns, 18 de juny del 2012

Bibliotecaris visiten Litterarum, Fira d’Espectacles Literaris

publicat a www.gencat.cat

L’1 de juny un autobús de bibliotecaris de biblioteques públiques de Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre es va desplaçar a Móra d’Ebre  per visitar la cinquena edició de Litterarum, Fira d’Espectacles Literaris.

Els bibliotecaris van assistir a una jornada especialment pensada per a programadors d’activitats per a petits espais. Al matí van participar a l’”Aparador Microespais Escènics i Biblioteques”, on es van representar diversos espectacles de petit format a la sala de la Biblioteca Pública Comarcal de Móra d’Ebre. A la tarda, van assistir a la “Llotja d’Espectacles Literaris”, sessió en què companyies i grups exposaven els seus espectacles en deu minuts. En total, els bibliotecaris van poder conèixer vuit propostes d’espectacles literaris d’interès per a biblioteques.

Litterarum, Fira d’Espectacles Literaris va néixer el 2007 a partir de la Fira del Llibre Ebrenc com a punt de cita de companyies, col·lectius i intèrprets on presentar les seves propostes amb un plantejament professional de les diverses disciplines de les arts de l’espectacle basades en la literatura catalana. L’objectiu de la fira és donar a conèixer tots els espectacles al voltant de la literatura i del món del llibre en llengua catalana i acostar-los a professionals de la programació d’actes culturals.

Litterarum ha estat organitzat per l’Ajuntament de Móra d’Ebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Departament de Cultura, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. La visita dels bibliotecaris ha comptat amb la invitació de Litterarum i el suport del Servei de Biblioteques, que n’ha facilitat el transport.

Més informació:Litterarum Directori de Biblioteques de Catalunya 
biblioteques@gencat.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada