dijous, 28 de juny del 2012

'Els papers de'n Papitu', diumenges de Juliol al Poble Espanyol de Barcelona


Activitats familiars

Els papers d'en Papitu

diumenges de juliol a les 12.30h a l'Espai de Teatre
 
 
Avinguda del Marquès de Comillas, 13  
08038 Barcelona, España
935 08 63 00
 
La programació familiar d’aquest mes de juliol al Poble Espanyol es completa amb un Taller d’elaboració de cocktails refrescants que es farà els diumenges a l’Espai Educatiu, de 10:30 a 12h (abans de l’inici de l’espectacle familiar).

Els papers d’en Papitu no té sobre cost pels abonats. L’entrada al recinte (9,50€ adults;
5,60€ nens menors de 12 anys) dóna dret a veure l’espectacle i a participar al taller.


PEP GÓMEZ PORTA ELS PAPERS D’EN PAPITU AL POBLE ESPANYOL PER EXPLICAR CONTES I FAULES AMB FIGURES FETES DE PAPER
 

· Titellaire especialitzat en papiroflèxia, Pep Gómez ha creat un espectacle que té el paper com a protagonista principal i en el qual nens i nenes tindran l’oportunitat de participar activament· Els papers d’en Papitu es podrà veure tots els diumenges de juliol al matí al teatre del Poble Espanyol, just després que acabi el taller d’aquest mes, dedicat als cocktails refrescants.

Fer riure i estimular els futurs creadors d’històries. Aquests són els objectius principals que Pep Gómez –titellaire especialitzat en papiroflèxia– persegueix amb Els papers d’en Papitu, un espectacle protagonitzat per figures fetes amb paper plegat. És la història d’en Papitu, un nen que té com a úniques joguines uns bocins de paper que el seu pare li ha regalat i amb els quals fabrica unes ulleres, un barret màgic, una fona i molts altres objectes que li permeten inventar-se contes, fer experiments, transformar-se en mag i recitar poesies. 


Aquest original i divertit espectacle es podrà veure tots els diumenges del mes de juliol a les 12:30h a l’Espai de Teatre del Poble Espanyol.

Però el paper no és l’únic protagonista d’aquesta proposta. També ho són els nens i nenes que estiguin entre el públic, que prendran part de manera activa en el desenvolupament de les històries d’en Papitu, elaborant ells mateixos joguines simples amb els papers que se’ls oferiran.


Aquest espectacle per a tots els públics és, en paraules de Pep Gómez, el resultat de la seva experiència com a titellaire i de la seva dedicació a la papiroflèxia o art del paper plegat. Pep Gómez va començar a col·laborar amb grups amateurs de titellaires catalans i mallorquins l’any 1973, i des de llavors no ha parat de treballar. Es va formar al departament de titelles i marionetes de l’Institut del Teatre i, més tard, va estudiar enquadernació i va fer diversos tallers de papiroflèxia i llibres amb figures mòbils. A partir de 1995 comença a crear espectacles com a titellaire solista. Gómez ha estat convidat en diversos certàmens destacats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada