dilluns, 25 de juny del 2012

Teatralnet Notícies: Pasqual presenta una nova temporada 'lluminosa' al Teatre Lliure

(..) - Extracte del publicat a www.teatral.net

EL LLIURE DELS NENS

Ha estat una de les novetats que Pasqual va introduir la passada temporada i que els números d'assistència ara consoliden amb una segona edició. El cicle dedicat a espectacles familiars ha assolit un 82% d'ocupació i 4.506 espectadors, amb l'assistència d'una vintena de centres escolars i prop de 2.000 alumnes. És per això que tornen a la cartellera títols com Lava o Un bosc de cames, i s'afegeixen ara dos nous espectacles de Tortell Poltrona i Joan Montanyès ‘Monti'.

A La llanterna màgica Joan Montanyès i Pipso Sosman comparteixen escenari amb l'il·lusionista Sergi Buka per tal de recrear la història del cinema a través de la interacció amb el públic.

Jaume Mateu recupera l'espectacle Grimègies que va presentar a Girona la passada tardor. Un solo on Tortell Poltrona, amb l'assessorament de Mario Gas, desmunta els prejudicis dels éssers humans davant la mort.

Completa el cicle el conte La Reina dels colors, on per explicar-lo la companyia britànica Les Voisins farà servir ombres, projeccions i pintures en directe. 


Teatralnet Notícies: Pasqual presenta una nova temporada 'lluminosa' al Teatre Lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada