dimecres, 27 de juny del 2012

L’eS3 – Cia. Trifaldó | Festus Torelló, el dissabte 30 de juny

Dia: Dissabte 30 de juny
Lloc: Pl. de la Vila - Torelló
Hora: 19.00h i 22.30h
Procedència: Catalunya
Durada: 50 minuts
Estil: Circ
Links:Facebook, Web, Twitter

Gratacels, botzines, tic-tac, disbauxes, risc. A dins, l’oficina quotidiana encorbatada. A fora, pallassada d’etiqueta respirada. Fem un Mos. Què passa quan els llops surten al pati? L’eS3 un espectacle per a tots els públics on es combinen diverses tècniques de circ amb tocs d’humor i dansa acrobàtica.

Descripció:

L’eS3 explica l’explosió i expansió de tres executius grisos que sacsejats pel seu cardíac món laboral surten a respirar. Fora de les oficines viuran una sèrie de situacions, per a ells poc comunes, que els conduiran al món de la pallassada i el surrealisme, fent de la disbauxa l’única eina vital de subsistència.

L’humor:

El treball còmic-actoral proposat a l’eS3 està inspirat en el joc dramàtic dels pallassos tradicionals: el pallasso blanc, l’august i el contraaugust. Els personatges es deixen perdre en una successió de gags que els porten a llocs ridículs i esbojarrats. El pallasso blanc (l’ordre i l’autoritat), està representat per l’espai on es troben els personatges. L’actitud de l’august i contraaugust està al servei dels tres personatges per poder resoldre les situacions en les quals sense adonar-se es troben immersos. És en aquest terreny on la companyia es troba més còmoda, tot fent d’aquest humor surrealista una eina vinculant per fer arribar el contingut de l’espectacle al públic.

L’eS3 – Cia. Trifaldó | Festus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada