dimecres, 27 de juny del 2012

Girona acollirà més de 200 activitats per a tots els públics els mesos de juny, juliol, agost i setembre

Els equipaments municipals i els carrers i places de la ciutat seran els protagonistes de les propostes per a aquest estiu.


La ciutat de Girona ofereix, els mesos de juny, juliol, agost i setembre, un programa ric en activitats per a tots els públics i gustos que inclou més de 200 propostes de matèries tan diverses com cinema al carrer, música, teatre, biblioteques, visites guiades, exposicions, centres cívics, esports o festes majors de barri. Gran part de les activitats tindran com a escenari els equipaments municipals i els carrers i places de la ciutat.

Una programació lúdica i cultural de la qual cal destacar el Nits de Clàssica, la programació d'estiu de l'Auditori de Girona, que comptarà amb reconeguts intèrprets de música clàssica en l'àmbit internacional i que tindrà lloc del 26 de juny al 28 de juliol; els "Sopars sota les estrelles", que combinen actuacions musicals i gastronomia a la plaça dels Jurats, o el Milestone Project, un festival que combina música, street art, pensament i gastronomia, i que es durà a terme els dies 12 i 13 de juliol en diferents espais de la ciutat.

També cal ressaltar la programació de l'Escènit, cinc espectacles per a tots els públics que es portaran a terme a la plaça dels Jurats. El teatre, la dansa, l'humor i la ironia més aguda es posaran en escena amb companyies gironines i de la resta de Catalunya. A més, els dilluns del mes de juliol estaran amenitzats pels espectacles d'Escènit petits: instal·lacions amb elements reciclats, teatre, circ, contes i òpera faran gaudir a tota la família. Com a novetat d'enguany, hi ha la programació de "Circ Viu", en la qual el Teatre Municipal, conjuntament amb els centre cívics de la ciutat, ofereix 17 activitats al voltant del món del circ.

Podeu consultar tota la programació al web: http://www2.girona.cat/ca/estiu
Girona acollirà més de 200 activitats per a tots els públics els mesos de juny, juliol, agost i setembre | Servei de premsa i comunicació | Ajuntament de Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada