dimecres, 27 de juny del 2012

T’ESTIMO al juliol al Poliorama de Barcelona!


2 úniques  funcions especials de l’obra musical

“T’ESTIMO” en el marc del Festival MINI BCN


El diumenge 1 i 8 de juliol a les 12,30h es realitzaren dues funcions especial en el Teatre Poliorama de Barcelona de l’èxit de T’ESTIMO de la companyia Pitx, Potx i Mari Cuetes  (Inspirada en la reconeguda companyia basca Pirritx, Porrotx i  Marimotots).
T’ESTIMO ha estat dels espectacles musicals i familiars més representat al País Basc i el passat novembre 2011 es va estrenar amb molt d’èxit la versió en català a la 8a edició de VIU EL TEATRE.

VIU EL TEATRE no es pot esperar a l’octubre a arrencar la seva 9a edició, i per anar fent un tast, en el marc del FESTIVAL MINI BCN ha programat al juliol dues úniques funcions de l’obra musical i familiar T’ESTIMO, protagonitzat per pallassos, en el Teatre Poliorama de Barcelona.
La companyia “Pitx, Potx i Mari Cuetes” està inspirada en la famosa companyia de pallassos del País Basc: Pirritx, Porrotx i Marimotots amb una llarga carrera artística amb més de 20 anys d’història.
Aquest nou grup, amb el nom PITX, POTX I MARI CUETES ofereix els seus espectacles als nens i nenes de Catalunya, en llengua catalana, i cada un dels muntatges teatrals està supervisat i avalat per la companyia basca que cedeix tot el seu material educatiu i creatiu de les seves produccions per aquesta aventura!

La companyia basa les seves produccions en l’educació, els valors positius universals, la música i l’alegria. Cada espectacle explica una història molt divertida amb l’objectiu de conscienciar el públic infantil sobre
temàtiques socials o mediambientals, universals i d’actualitat.
L’element distintiu dels espectacles de Pitx, Potx i Mari Cuetes’ és que durant l’actuació s’aconsegueix una gran connexió amb el públic mitjançant cançons, balls, coreografies, jocs, disfresses i molta música. Al final
de cada actuació, tots els nens poden saludar i donar un petó als seus personatges preferits.

SINOPSI ESPECTACLE T’ESTIMO
L’Anacleto és un esmolet gitano que viu a una caravana. Està molt content perquè la seva neta, la Mari Cuetes, ve de visita. L’Anacleto demana ajuda als seus amics Pitx  i Potx per a preparar junts la millor festa del món. Però no tot sortirà com espera l’Anacleto. Pitx i Potx el ficaran en més d’un embolic, però serà un dia molt i molt divertit. Cantarem, ballarem, riurem, ho passarem molt bé i segur que més d’una vegada ens direm... ‘T’estimo’!

ESPECTACLE “T’ESTIMO” ADAPTACIÓ DE L’OBRA BASCA “MAITE ZAITUT”
El primer espectacle que ens presenten Pitx, Potx i Mari Cuetes: ‘T’ESTIMO’, és una adaptació de ‘Maite Zaitut’, un dels majors èxits de la companyia basca que conté el tema musical 'Maite Zaitut', una de les cançons en euskera més traduïdes de la història, entre d'altres pels 'Lax'n Busto' ('T'estimo'). La cançó supera el milió de visites a Youtube.


WEB de la companyia a: www.pitxpotximaricuetes.cat
WEB del FESTIVAL MINI BCN www.festivalminibcn.cat


AGENDA D’OCI CULTURAL FAMILIAR JULIOL 2012: 

2a. edició FESTIVAL MINI BCN
Espectacle: T’ESTIMO
Gènere: Teatre, pallassos i música
Intèrprets: Belén Alonso, Arnau Gol, Elisenda Rué, Noli Ramos i Virginia Melgar
Funcions: Diumemge 1 i 8 de juliol de 2012. Hora 12,30h.
Lloc: Teatre Poliorama de Barcelona (La Rambla,115)
Durada de l’espectacle:1h
Recomanat a partir de 2 anys
Preu entrada: 12€  Venda: Servicaixa i taquilles Poliorama
Més informació a: Tel. 93 432 4369 i www.festivalminibcn.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada