divendres, 22 de juny del 2012

Presentació del 2ª Edició MINI BCN: Festival de Teatre Infantil i Familiar d’Estiu a Barcelona

MINI BCN: UNA PROPOSTA 100% URBANA I D’ESTIU!

La segona edició del “Festival MINI BCN” se celebra del 30 de juny al 8 de juliol amb una programació multidisciplinària a 10 teatres de la ciutat, dirigida a tots els públics i principalment als infants, per fer-los viure un viatge d’emocions sense sortir de la ciutat.

Barcelona, a 22 de maig de 2012 – Deu teatres de la ciutat de Barcelona presenten la segona edició del MINI BCN, el Festival de Teatre Familiar d’Estiu que tindrà lloc a Barcelona del 30 de juny al 8 de juliol de 2012. Aquest pren com a objectiu oferir una proposta 100% urbana i d’estiu per a tots aquells que passen a la nostra ciutat els primers dies de juliol però que no renuncien a la diversió,
l’aventura, la màgia i l’entreteniment amb tota la família.
MINI BCN uneix els esforços de teatres i productores que durant tot l’any realitzen programacions estables de teatre per a infants i famílies. La incorporació en aquesta segona edició de quatre nous teatres – sumant un total de deu (l’Almeria
Teatre, Tantarantana Teatre, Sala Atrium, Porta 4, Jove Teatre Regina, Poble Espanyol, Guasch Teatre, La Puntual, Lluïsos Teatre i Teatre Poliorama-ViuelTeatre) – donarà fruit a una refrescant programació d’espectacles que permetrà a tota la família viatjar sense sortir del teatre.
La finalitat també roman en la unificació d’esforços, difusió i promoció dels teatres amb programacions de teatre familiar, creació de nous públics i diàleg entre sales i productores de teatre familiar per unificar els recursos dels espais escènics privats que s’esforcen en la dignificació d’aquest gènere.

RESPONSABLES DE LA INICIATIVA:
Únics Produccions (www.unicsproduccions.com / www.viuelteatre.com):

Som una productora d’espectacles especialitzada en la creació de muntatges teatrals i esdeveniments culturals adreçats principalment als infants, amb l’objectiu de fomentar la posada en escena de textos d’autors contemporanis i noves propostes d’exhibició teatral per fomentar l’hàbit d’anar al teatre en família.


L’any 2003 varem posar en marxa el projecte global d’exhibició teatral “Viu el Teatre” que realitzem en el Teatre Poliorama de Barcelona i aquesta temporada hem arribat a la 8ª edició.

Al llarg de les properes setmanes us farem arribar més informació sobre MINI BCN.
 
MÉS INFORMACIÓ:
Telèfons: 93 432 4369 / 609 227 776
WEB: www.festivalminibcn.cat
FACEBOOK: http://www.facebook.com/Festivalminibcn
TWITTER: http://twitter.com/#!/FestivalMiniBcn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada