dimecres, 27 de juny del 2012

Novetats a Jove Espectacle: 'Horari d'estiu' i Nou Domini jovespectacle.cat



Benvolguts amics i amigues de Jove Espectacle,
De tant en tant, nosaltres també som notícia, i avui us explico un parell de novetats que tenim al nostre bloc-portal, de cara a l'estiu:

'HORARI D'ESTIU'

Amb aquest títol 'entre cometes' volem comunicar-vos que, com tots sabeu, a l'estiu baixa l'activitat en gairebé tots els sectors professionals, si treiem, és clar, tot el relacionat amb el turisme. L'espectacle per a infants i joves (especialment els primers) no n'és una excepció, i en aquesta època ja s'han acabat, de vegades fa temps, la major part de les programacions estables a sales i poblacions d'arreu del país.

Les excepcions (honorabilíssimes) són algunes programacions d'estiu -com ara el magnífic Festival MINIBCN, o la programació del Grec, que de la mà de Ramon Simó, acull aquest any un bon nombre d'espectacles 'per a tots els públics', com li agrada dir a ell.

I com no, les festes majors i algunes programacions estiuenques, com la de Girona.

Tanmateix, i com que a ningú se li escapa que el nostre butlletí cada setmana té menys notícies des de principis de juny, hem decidit que publicarem bàsicament de dilluns a dimecres, quan elaborarem el butlletí setmanal que dijous teniu a les vostres bústies. Us animem a seguir-nos enviant les vostres notes, doncs es seguirà publicant, com ara, tot el que ens arriba.

I què, estarem de vacances?? Doncs fins a l'agost no. I és que aquest mes de juliol, a banda de dedicar-nos a un projecte relacionat amb el món escolar, us comuniquem que


JA TENIM DOMINI PROPI!  www.jovespectacle.cat

Que ja podeu visitar, tot i que és en periode de proves, i fins al setembre no funcionarà plenament. Serà un bloc-portal en Wordpress, un programa que ens permetrà oferir-vos la informació més classificada, amb més seccions, i més possibilitats de que hi trobeu tot allò que us pugui interessar...

...tot i que, com tota cosa nova, haurem d'aprendre com va... ;-)

De tota manera, no us preocupeu, perquè anireu rebent el butlletí (excepció feta del mes d'agost) i allà us avisarem de quan s'estingeix l'actual adreça, tot i que seguirà operativa amb un missatge per a tots els que hi entrin.

I la nova web, començarà amb el bagatge de les (més de) 40.000 visites que calculem que tindrà aleshores.

Mireu, mireu, fa una estona com estava el comptador!

En fi, bon estiu i moltes gràcies a tots i a totes per llegir-nos i per tants bons comentaris que hem rebut aquest nostre primer any de vida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada