dijous, 28 de juny del 2012

Totes les subvencions atorgades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya


Font: web del Departament de Cultura

Subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la promoció del sector del teatre i del circ de caràcter professional a Catalunya

 

Subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a activitats de difusió i promoció del sector de les arts visuals de caràcter professional a Catalunya

 

Iniciatives d’entitats sense ànim de lucre adreçades a promoure l’ús de la llengua catalana a Catalunya.

 

Projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música, les arts visuals i el pensament.


Beques per col·laborar en diversos programes previstos en el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.


Projectes artístics de caràcter professional de formació, producció i exhibició en l’àmbit de la música.


Subvencions a produccions de teatre i de circ a un muntatge concret


Beques per a la realització de treballs de recerca sobre el patrimoni etnològic de Catalunya


Iniciatives d’empreses adreçades a promoure l’ús de la llengua catalana


Beques per a la realització de pràctiques relacionades amb els diversos processos de la conservació-restauració dels béns culturals mobles.


Projectes artísitics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit del teatre


Projectes artístics de caràcter professional de formació, exhibició i difusió en l’àmbit de les arts visuals.


Text refós de les bases generals i específiques que han de regir la concessió de subvencions en matèria cultural


RESOLUCIÓ CLT/1191/2012, de 8 de juny, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de convocatòria per a la concessió de beques, en règim de concurrència competitiva, per realitzar pràctiques al Gabinet Tècnic del Departament de Cultura per a l'any 2012.


RESOLUCIÓ CLT/1190/2012, de 8 de juny, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de tercera modificació de les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions en matèria cultural, per afegir les bases de les beques per realitzar pràctiques al Gabinet Tècnic del Departament de Cultura.


Subvencions en règim de concurrència competitiva, per a les activitats de les formacions musicals estables de Catalunya


Subvencions en règim de concurrència competitiva, a la producció editorial en llengua catalana i occitana i a l'edició de partitures d'especial interès cultural


Subvencions en règim de concurrència competitiva per a la promoció del sector del teatre i del circ de caràcter professional a Catalunya


Subvencions en règim de concurrència competitiva, per a activitats de difusió i promoció del sector de les arts visuals de caràcter professional a Catalunya.


RESOLUCIÓ CLT/1005/2012, de 13 d'abril, de nomenament dels membres de les comissions de valoració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.


Subvencions, en règim de concurrència competitiva, a la producció editorial en llengua catalana i occitana i a l'edició de partitures d'especial interès cultural


Subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la millora d'infraestructures i/o adquisició d'equipament per a empreses de teatre i circ


Subvencions, en règim de concurrència competitiva, a l'activitat de producció teatral i de circ professional


EDICTE de 2 de maig de 2012, de notificació de la Resolució de 27 de desembre de 2011, de concessió i denegació de beques per a la recerca i la creació en els àmbits artístics i de pensament contemporani per a l'any 2011.


Subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a les activitats de formacions musicals estables de Catalunya.


Subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la millora d’infraestructura i/o adquisició d’equipament per a empreses de teatre i circ.


Subvencions, en règim de concurrència competitiva, per col•laborar amb sales privades de teatre per a la programació o explotació d’activitats teatrals i de circ de caràcter professional.


Subvencions, en règim de concurrència competitiva, a produccions de teatre i circ per a un muntatge concret.


RESOLUCIÓ CLT/871/2012, de 4 de maig, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de modificació de la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, en matèria cultural per a l'any 2012, per ampliar un període de presentació de sol·licituds.


RESOLUCIÓ CLT/807/2012, de 12 de març, per la qual es dóna publicitat a les subvencions concedides pel Departament de Cultura durant l'any 2011.


Subvencions, en règim de concurrència competitiva, mitjançant convenis triennals de col·laboració amb companyies, empreses de producció teatral i de circ i empreses gestores de sales de teatre amb producció pròpia


Projecte de decret sobre l'autorització i el Registre d'entitats de gestió col·lectiva de drets de propietat intel·lectual de Catalunya


CORRECCIÓ D'ERRADES a la Resolució CLT/92/2012, de 31 de gener, per la qual es dóna publicitat a l'Acord de 20 de gener de 2012 del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, pel qual s'aproven les bases generals i específiques que han de regir la concessió de subvencions en matèria cultural.


RESOLUCIÓ CLT/678/2012, de 4 d'abril, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s'aproven tres convocatòries per a la concessió de subvencions i beques, en règim de concurrència competitiva, en l'àmbit del patrimoni cultural per a l'any 2012.


RESOLUCIÓ CLT/677/2012, de 3 d'abril, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de 26 de març de 2012, de segona modificació de les bases generals i específiques que han de regir la concessió de subvencions en matèria cultural.


EDICTE de 5 de març de 2012, pel qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret del dipòsit legal.


RESOLUCIÓ CLT/377/2012, d'1 de març, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de 27 de febrer de 2012, pel qual es modifiquen les bases generals i específiques que han de regir la concessió de subvencions en matèria cultural.


RESOLUCIONS d'1 de març, per les quals es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva i no competitiva, en matèria cultural per a l'any 2012.


RESOLUCIÓ CLT/92/2012, de 31 de gener, per la qual es dóna publicitat a l'Acord de 20 de gener de 2012 del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, pel qual s'aproven les bases generals i específiques que han de regir la concessió de subvencions en matèria cultural.





Tauler d'anuncis. Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada