dijous, 14 de juny del 2012

La Careta Teatre prepara un estiu molt teatral

Imatge 641Dilluns, 18 de juny de 2012

La Careta Teatre, lluny de fer vacances al juliol, ha programat per aquest mes diverses estrenes teatrals, així com cursos i tallers adreçats tant a grans com a petits. Després que durant el mes de maig, els grups de Mims (de 5 a 8 anys), Arlequins (de 8 a 11 anys) i Trobadors (d'11 a 14 anys) interpretessin al Teatre Auditori les obres treballades durant tot el curs, durant els mesos de juny i juliol hi ha programades tres estrenes més. Es tracta de Yerma, una adaptació de l'obra de Lorca, el musical West Side Story i la comèdia Pagui qui pugui, una adaptació de la divertida obra de Darío Fo.

Curs de monitor de teatre i de contes
El mes de juliol, La Careta impartirà dos nous cursos dirigits a adults. D'una banda, i desprès de l'èxit de l'any passat, La Careta oferirà un curs de formació d'educadors/es de teatre infantil, que tindrà lloc del 9 al 20 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres, de 17.30 a 21 hores. El curs pretén formar a futurs professors/es de teatre per a infants de 4 a 12 anys. El segon curs programat per al juliol consisteix a donar idees i recursos per a explicar contes a nadons i a infants fins els 6 anys. Aquest curs està destinat a qualsevol persona amb fills petits o gent interessada a explicar contes. Per a més informació, poden contactar a través del correu electrònic lacaretateatre@yahoo.es.

Activitats d'estiu
Del 2 al 27 de juliol, La Careta ofereix la possibilitat de realitzar casals setmanals amb activitats relacionades amb el teatre, el cinema i la interpretació en general. Les activitats estan dirigides a nens i joves de 7 a 13 anys i es realitzaran de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Cada setmana es treballarà un aspecte concret del món de la interpretació, començant pel teatre i la creació de personatges. La segona setmana es treballarà el mim, el clown i les obres xineses, entre d'altres i del 16 al 20 de juliol serà el torn del cinema i la fotografia. Per últim, es realitzaran tallers de titelles, capgrossos i gegants.

Per a més informació: lacaretateatre.tk3.net.

pmc.ripollet.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada