dimecres, 27 de juny de 2012

Melquíades, tallers de ciència per a infants i joves, es presenta per al circuit escolar català

Orlando Barrio, un vell amic, va 'inventar-se' a la seva Argentina natal, fa vint anys, 'Melquíades, ciencia para niños', un seguit de tallers de ciències físiques teatralitzats. Després de recórrer el seu país de cap a cap, i de triomfar a diversos esdeveniments a Llatinoamèrica, el 2004 va iniciar les seves visites periòdiques de cada primavera, on ha estat a totes les edicions de la Fira de les ciències de les Balears, i fent gires per les escoles de Catalunya. Ara, presenta la seva web a Catalunya, en col·laboració amb Jove Espectacle.

Molta sort! 

 TALLERS DE CIÈNCIES ‘MELQUÍADES’ 
PER A TOTS ELS CICLES D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA
TAMBÉ PER A LA ESO (TALLER DE BOMBOLLES) 
curs 2012-2013


 

Orlando Barrio ‘Melquíades’ porta 20 anys fent els seus tallers de ciència a l’Argentina, i des de 2004 a diverses fires de ciències, escoles i instituts de Catalunya i Balears. Els seus tallers-espectacle, estan fets amb materials reciclats, i caracteritzats per una posada en escena divertida, un aprenentatge eminentment pràctic i la participació espontània dels nens i nenes.


Ara, us oferim la possibilitat de contractar, pel curs 2012-2013 els seus tallers:


"LOS EXPERIMENTOS DE MELQUÍADES"

Des d’Ed.Inf. 4 anys fins a 2n. de Primària.

Mànegues, embuts, globus i materials que estan a l’abast dels nens, són utilitzats per a la realització d’experiments sobre hidrostàtica, hidrodinàmica, lleis d’Arquímedes, flotació i diversos principis físics.

"MELQUÍADES EXPERIMENTADOR"
Des de 3r. fins a 6è. de Primària.
Experiments sobre densitat, energia potencial, tensió superficial, elasticitat, etc. són experiències que recreen moments fonamentals de la història de la ciència."EXPERIMENTOS CON BURBUJAS"

A partir de 4 anys. Especialment recomanat per al Cicle Superior de Primària i Primer Cicle de la ESO.

Aquest és el taller més ‘espectacle’. A través de diferents experiments ens mostrarà quines són les causes per les quals es pot formar una bombolla i com el detergent afecta certes propietats de l’aigua per a que això succeeixi. Fenòmens que tenen a veure amb la tensió superficial de l’aigua són portats a escena de manera senzilla, profunda i sorprenent.FINS A 3 PASSIS EL MATEIX DIA, D'UN O VARIS DEL TALLERS
Disponibilitat: del 8 al 19 d'abril de 2013

Pots informar-te i reservar dia i hora a:

i també al correu electrònic

i als telèfons
10 a 13 h. 93 395 48 49
13 a 18 h. 609 31 35 01
 


Aprofita per conèixer el nostre portal de l'espectacle intantil i juvenil a Catalunya, Jove Espectacle

Jove Espectacle

Josep Maria Viaplana

Tiana (Barcelona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada