dimarts, 19 de juny del 2012

El Festus 2012 de Torelló, proposa més d’una vintena d’actuacions en 11 hores de festival


30 de juny de 2012 - de 17:00 h.  a 04:00 h.

Ja està tot preparat per la propera edició del Festus-Festival Jove d’Arts al Carrer 2012. En aquesta 15a edició del festival de Torelló l’activitat oficial s’ha reduït a un sol dia: el 30  juny. Malgrat això, els carrers i places de la localitat osonenca conservaran el mateix esperit de les edicions passades, ja que durant la jornada de festival s’hi podran veure més de 20 actuacions o activitats que començaran a les 5 de la tarda i s’allargaran fins les 4 de la matinada.

A més dels espectacles programats oficialment, passejant pel centre de la vila s’hi podran trobar altres actuacions englobades dins de l’off del festival. El Fescurts, el festival de curtmetratges del Festus, serà l’excepció de la programació, ja que es continuarà celebrant els tres dies en forma de sessió competitiva (divendres 29 i dissabte 30) i de lliurament de premis (diumenge 1 de juliol), als jardins Vicenç Pujol. Ja es coneixen els participants de l’edició d’enguany, i també es poden consultar els horaris a la pàgina web el festival www.festusfestival.com.

Música:
Resorts, Olivemoon, Paul Fuster, Dulce Pájara de Juventud, Beach Beach i Festus Dj’s (sessió especial 15 anys).


Arts Escèniques:
‘A cercar’ – Angel Zotes; ‘Esquerda’ – Cia. Jordi Cortés – Alta Realitat; ‘Jo tinc un amic que...’ – Peyu; ‘L’eS3’ – Cia. Trifaldó; ‘Residual/Gurus’ – Cia Karam; T’en fais pas! Viens a Montparnasse! – Roda Fetillera; ‘Trossos’ – Obskené; ‘Um belo dia’ – Dulce Duca; Villa Solterone’ – Companyia Adalid; ‘Xarxa’ – Pobles en dansa.

Arts visuals i plàstiques:
‘Recitales para interfono’ – Eloi Dalmau; ‘La molècula’ – Alex Posada; ‘Sonidos de arrastre’ – Laura Llaneli i Pía Sommer; ‘Visions Visuals’ – La Cadira; ‘Roba estesa’ – Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.

Fesfira:
Duch Delight, Tacamaca, Llibres Artesans, Les Tatalis, Warmy, Continuum, Peluc, Punts Suspensius.

Ajuntament de Torelló
93 859 10 50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada