dimarts, 5 de juny del 2012

Imaginació, participació i diversió: claus del Corpus 2012 (de l'1 al 10 de juny) Cornellà de Llobregat





Consulta tota la programació d'activitats

Entre el 6 i el 10 de juny podrem tornar a gaudir de la Festa Major: El Corpus 2012. Una festa que aquest any arriba amb la mateixa il·lusió i esperit de dies per compartir, per gaudir i participar, però amb més dosi d'imaginació donada la contenció del pressupost econòmic.

S'ha configurat un programa equilibrat prioritzant l'essència d'una festa ciutadana per viure-la al carrer i per compartir entre tots. Bona mostra d'aquest esperit es troba en les propostes emmarcades en el “Corpus en família” amb grups d'animació i tallers pels més petits a les diferents places de la ciutat, amb la Gimcana i la festa de l'escuma, entre uns altres.

Concerts i música per a tots els públics
La música segueix sent un dels punts forts de la nostra festa. Aquest any, la plaça Catalunya rebrà la visita del grup Pastora (dissabte, 22h) i del ritme de flamenc-pop de Raimundo Amador (diumenge, 19h). El dissabte, els més joves podran gaudir també de la festa de música dance amb els djs Luxury i Marsal Ventura, entre altres. Tampoc poden faltar les orquestres a la nit a les places, per ballar i acompanyar-nos més enllà de la mitjanit. Tot això adornat amb les activitats musicals i folklòriques que ens ofereixen les entitats.

A més, les tradicions i la cultura popular ens acompanyaran amb la Trobada de Gegants (2 de juny, 17 h a la plaça Catalunya) o amb el Populari (9 de juny, 18.30 h), les havaneres i el rom cremat, les exhibicions dels castellers i el castell de focs artificials.

Nova aplicació per a mòbils
La programació del Corpus 2012 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a la nova aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.
L’aplicació ha estat desenvolupada per Einsmer-Pacto Generacional per al Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà.


 
Aquest codi QR permet obrir l’aplicació web, des de mòbils intel·ligents amb sistema operatiu iOS (Iphone). També s’hi pot accedir a través de les pàgines:
http://cornella.europeinyourlife.com/eiyl/ 
http://www.cornelladellobregat.eu

Per a mòbils amb sistema operatiu Android, l’enllaç per descarregar l’aplicació és el següent:




Ayuntamiento de Cornellá

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada