dijous, 7 de juny del 2012

Continua la Mostra de teatre escolar de Vilafranca

Tancarà la Mostra d'enguany, el proper dilluns 11 de juny, una nova representació.
   
Continua aquests dies la Mostra de Teatre Escolar de Vilafranca, que se celebra en el Teatre Municipal, amb gran éxit de públic i participació.

Ahir va tenir lloc una nova representació teatral, dins el marc de la disetena edició d'aquesta Mostra, en qué¨ els alumnes del cicle infantil del CEIP Es Cremat varen posar-se dins la pell dels protagonistes de dos contes clàssics revisats sota la direcció de Rosa Sunyer : Els tres porquets i els tres ossets.

La Mostra d'aquest es va iniciar el passat dilluns amb dues representacions, una per al públic familiar i l'altra en una matinal infantil, a càrrec de l'alumnat de segon cicle de Primària, que representaren l'obra "Mans enlaire", que en principi té previst participar en la Mostra de Teatre Escolar de la Comarca de LLevant que se celebra anualment a Manacor.

Tancarà  la Mostra d'enguany, el proper dilluns 11 de juny, una nova representació, en dues funcions també de matí i horabaixa, de l'obra "Ses Bruxeites", a càrrec de l'alumnat de primer cicle de Primària.

S'ha de recordar que aquesta Mostra está  organitzada per l'APIMA del CEIP Es Cremat sota la direcció de Rosa Sunyer i compta amb la col-laboració de l'Ajuntament de Vilafranca.

INCANOTICIAS - Tu web de noticias en Inca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada