dijous, 17 de novembre del 2011

La Campanya Escolar del SAT! a www.satescoles.cat

Els del SAT tenen una web íntegrament dedicada a la seva programació per a escoles. Podeu entrar-hi a http://www.satescoles.cat

Us deixo amb el seu text de presentació d'aquest curs escolar.

Presentació 2011-2012

Vint espectacles escollits amb cura, il·lusió i artesania, una web escolar específica amb vídeos i fitxes pedagògiques, un procés de reserva fàcil i adaptat a vosaltres, un equip preparat per atendre qualsevol dubte, formularis de valoració que ens guien per millorar any rere any, la garantia de programar amb una gran experiència en el món del teatre per a nens i nenes, la pedagogia com a eix principal, un teatre adaptat per a cadires de rodes i amb anell magnètic, un pati de butaques còmodes i vermelles i la felicitat de seguir creixent cada any amb més i més espectadors!
El curs passat vam fer 84 funcions que van gaudir 22.825 nens i nenes de les escoles públiques, privades i concertades de tots els districtes de Barcelona i dels afores de la ciutat.
I pel que fa a secundària, iniciem una nova etapa en col·laboració amb l’Associació Cultural de Granollers, en la qual us proposem 3 espectacles que es basen en l’experiència britànica Theatre in Education. A partir de trobades amb nois i noies de diferents centres educatius arriben “Compta amb mi”, “Kdm x akba ptó?” i “I ara què?”, espectacles de teatre i debat que neixen directament de les seves inquietuds i interessos.
Us convidem, doncs, a degustar el menú d’enguany i restem, com sempre, a la vostra disposició! Bon profit!
Equip gestor
SAT! Teatre de Barcelona

Campanya Escolar SAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada