dissabte, 26 de novembre del 2011

Experiències escolars: L´aula de Regió7 premia els seus artistes

El Quiosc del Mig del passeig Pere III va acollir la festa del lliurament dels premis del suplement d'educació de Regió7

REDACCIÓ 

Els escolars d'educació infantil i de primària que al llarg del curs escolar han participat en el concurs de dibuixos de l'Aula van gaudir el 19 de juny passat d'una animada festa al passeig Pere III de Manresa, en la qual no va faltar de res: música, jocs, premis per als guanyadors i per als finalistes i un berenar a base de xocolata desfeta i melindros. Els guanyadors, tres per a cada categoria des de P3 fins a sisè de primària, van rebre un obsequi de la llibreria Sobrerroca, i els finalistes es van endur gorres i bosses de Regió7.

El concurs de l'Aula es fa basant-se en els dibuixos que els alumnes fan de les obres de teatre que van a veure al llarg del curs dins del programa "Anem al teatre", que cada curs organitza l'Àrea de Cultura i l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments de les capitals de comarca.

Com en anys anteriors, el jurat que va qualificar els dibuixos era format pel pintor manresà Joaquim Falcó, l'il·lustrador navassenc Valentí Gubianas, la directora de l'Escola d'Arts i Oficis de Manresa, Anna Martí, i Jordi Comellas, responsable del suplement Aula.

També com en anys anteriors, l'entrega de premis es va fer en el marc de la revetlla del Joanet, organitzada per Diesa restauració, dins del marc de Quin Passeig. L'empresa de restauració manresana també va lliurar els premis del seu propi concurs de dibuix, que s'inicia per Sant Jordi i que es lliura cada any per la revetlla del Joanet.

Tots els dibuixos dels guanyadors i els dels finalistes seran publicats dimarts vinent en la darrera edició d'aquest curs de l'Aula, i també es podran consultar a la web del diari.

L´aula de Regió7 premia els seus artistes - Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada