divendres, 25 de novembre del 2011

Espectacles familiars als barris de Sant Boi de Llobregat

Espectacles familiars als barris

El projecte Espectacles familiars als barris consisteix en una programació anual d’espectacles i activitats que es dirigeix a un públic familiar i que es realitza en equipaments municipals: casals de barri, Can Massallera i Cal Ninyo.
Aquest projecte va néixer amb la voluntat de donar a conèixer les diferents arts escèniques al públic infantil. Les representacions es realitzen el diumenge al matí, excepte al casal de barri de Camps Blancs que s’organitzen amb l’esplai Eixida els dissabtes, dia de funcionament del seu esplai - pel tal que els infants poguessin venir acompanyats de les seves famílies i poguessin gaudir d’aquesta manera d’una activitat cultural compartida amb els seus familiars. Les activitats es fan en diumenge al migdia
El projecte ofereix una programació d’activitats infantils a tots els barris, la qual cosa atorga un proposta equilibrada tant quantitativament com qualitativa, ja que es tracta d’un conjunt d’activitats culturals, representades per companyies professionals, que pretenen iniciar als seus destinataris en la sensibilitat i educació artística i cultural, a través d’un format d’espectacle que afavoreix la socialització i l’interès lúdic.
Per a més informació: envieu un correu electrònic a l’adreça:
activitatsinfantils@santboi.cat

Espectacles familiars als barris - Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada