dilluns, 21 de novembre del 2011

20 anys de programació familiar al Tantarantana

El Tantarantana Teatre de Barcelona, celebra els seus 20 anys de programació familiar amb aquest espectacle:

DULCE DE LECHE
escena miriñaque
DESEMBRE 3 | 4

dossier_cat.   |    dossier_cast.   |   fotos alta resol.
 
‘Dulce de leche’ són els cinc sentits cantats, dansats i recitats, una innovadora proposta pels més petits.

‘Dulce de Leche’ és una evocació de cuina i fogó. Escrita per als més petits, per als seus ulls grans, per les mans i els peus, escrita per dibuixar en l’aire i imaginar… ‘Dulce de leche’ són els cinc sentits cantats, dansats i recitats… El teatre es transforma en interior, els petits entren en una llar, una casa-cos, en una cuina-cor on viu Noe. Es succeeixen 5 escenes que estimulen els cinc sentís, jugant amb la dansa, cançons  i  teatre.

Una innovadora proposta que es recolza en el joc i la repetició per mantenir l'atenció dels bebès que exerceixen d'espectadors. D'aquesta forma, l'obra condueix als nens a través dels sentits en un viatge d'exploració. Situada en una cuina, l'obra atrapa a través dels sentits, sobretot, l'olfacte doncs «la sala fa olor de dolç de llet, que es cuina en l'escenari mentre transcorre l'obra»; la vista «per l'espectacularitat de la posada en escena» i l'oïda «ja que la música conquista des del primer moment l'atenció dels petits».

L'obra comença quan una cigonya que espera el seu pollet veu com el vent es porta el seu niu. D'altra banda, una mare cuina per la seva beu dolça de llet i convida a la cigonya a passar a la calor de la seva llar. Durant el procés se succeeixen cinc escenes que estimulen els cinc sentits, jugant amb la dansa, cançons i teatre.

Horaris sessions: dissabtes 18h - diumenges 12h
Preus: 7,50 € - preu per grups 6 €



TEATRE TANTARANTANA
carrer de les flors 22 - 08001 Barcelona | telèfon 93 441 70 22  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada