divendres, 18 de novembre del 2011

Enric Magoo, a Olèrdola

“Mag Màgia” aquest diumenge a la tarda a Sant Pere Molanta dins del programa “Viu el Parc”

Publicat a 17 novembre 2011 per SMCO


Magoo fa un recorregut màgic per les diferents especialitats existents en el món de l’il•lusionisme.

C20// La màgia torna a trucar a la porta d’Olèrdola i ho fa de la mà d’uns dels mags més reconeguts de Catalunya, Enric Magoo. Dins els actes del programa de dinamització cultural “Viu el Parc”, que organitza la Diputació de Barcelona en l’àmbit dels parcs naturals que gestiona, aquest diumenge s’ha programat un nou espectacle de màgia al municipi. Serà diumenge a les 6 de la tarda, al Local Molantenc de Sant Pere Molanta, amb l’espectacle “Mag Màgia” a càrrec del Mag Magoo.
Ja l’any passat, en l’acte que acollia Olèrdola dins el “Viu el Parc”, es va poder comptar amb un espectacle de màgia a Sant Miquel. El passat 6 de novembre, en la Festa Major del Parc, també hi va haver màgia amb l’actuació del Mag Fèlix. L’èxit d’aquests dos precedents recents és un bon presagi i el Mag Maggo suposa tota una garantia per a que diumenge a la tarda es pugui gaudir d’un espectacle de qualitat per a tothom.
A “Mag Màgia” l’Enric Magoo, sota l’aparença d’un mag clàssic vestit amb frac i barret de copa, fa un recorregut màgic per les diferents especialitats existents en el món de l’il•lusionisme, com són la màgia còmica, la manipulació, la màgia general i d’altres.
La combinació de jocs parlats amb jocs musicals i visuals, d’emocions contradictòries com la comicitat i la sorpresa, fan d’aquest espectacle tot un repte pels espectadors que el miren. Els nens immersos en les històries màgiques, participen de forma activa en el seu espectacle. Fins i tot alguns d’ells per breus moments es converteixen en màgics dalt de l’escena, com ens destacava el mateix Enric Magoo en una entrevista per la nostra emissora.
Per professionals com Enric Magoo, programes com el “Viu el Parc” faciliten que els espectacles puguin arribat a tot arreu del país. A Enric Magoo se l’ha presentat com una referència de la màgia còmica. Ell precisa que tota màgia ha d’entretenir i divertir.
Així, qui vulgui gaudir d’aquesta oportunitat per a veure a Olèrdola un espectacle de primer nivell, ja ho sap. Serà aquest diumenge electoral, a les 6 de la tarda, al Local Molantenc de Sant Pere Molanta i amb entrada gratuïta.

Enric Magoo porta el seu espectacle “Mag Màgia” aquest diumenge a la tarda a Sant Pere Molanta dins del programa “Viu el Parc” | Olèrdola Informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada