dissabte, 26 de novembre del 2011

Teatre familiar a L’Auditori de Cornellà amb l’espectacle Pinocchio

Els dies 26 i 27 de novembre

Pinotxo 350
La darrera creació de la companyia Roseland Musical arriba a l'Auditori de Cornellà, una proposta plena de màgia basada en el mític conte de Carlo Collodi. La programació “Teatre L’Auditori”, organitzada per L’Ajuntament de Cornellà, continua els propers dies 26 i 27 de novembre amb una nova creació de la companyia Roseland Musical.

Es tracta de ‘Pinocchio’ una proposta que ens trasllada al món de les aventures d’en Geppetto i Pinotxo a través d’un llenguatge escènic i una combinació espectacular de la dansa i la tecnologia. L’espectacle ens arriba en dues sessions: el dissabte a les 18h i diumenge, 27 de novembre a les 12 del migdia. Es tracta d’una cita familiar amb un preu assequible. L’entrada anticipada és de 10 euros i de 14 euros el dia de l’espectacle. ‘Pinocchio’ tanca la temporada de tardor a L’Auditori de Cornellà, una cartellera que es va encetar amb ‘Amar en tiempos revueltos’ el passat 2 d’octubre. Dos concerts en un mateix escenari i en un mateix dia va omplir L’Auditori el 22 d’octubre amb Manel i Mishima com a protagonistes. I l’Orquestra de Cadaquès amb la cantant Nina com a convidada de luxe, Nina van fer vibrar L’Auditori en una vetllada festiva i estimulant la nit del 29 d’octubre. Per últim, Juan Echanove i Maika Makovski ens van visitar amb l’obra ‘Desaparecer’ el passat 6 de novembre. Amb aquesta nova proposta, la programació estable ‘Teatre L’Auditori’ ha presentat noves cites a la ciutat amb l’objectiu de promoure la cultura des de tots els vessants i fer-la arribar a tots els públics.

‘Pinocchio’ apropa el món de la dansa als més petits
‘Pinocchio sorprèn per la seva aposta basada en un llenguatge escènic que té com a objectiu apropar als més petits la dansa combinant tecnologia i coreografies. L’obra és una adaptació de la novel·la original escrita per Carlo Collodi en el segle XIX: "Li Aventure di Pinocchio", amb una innovadora posada en escena gràcies a la utilització de les últimes tecnologies de la imatge, que transporta les emocions i personatges de l'obra original al moment actual i a la nostra vida quotidiana. Roseland Musical i Urano proposen un espectacle que uneix la coreografia i la música com a base narrativa amb la imatge i les noves tecnologies visuals com a escenografia.

Una història de fantasia explicada amb un llenguatge escènic actual, nou i sorprenent on la dansa conviu amb la tecnologia creant un univers màgic que submergirà a l'espectador dins
d'aquesta entranyable història.

El dissabte, 26 de novembre, l’espectacle començarà a les 18h i el diumenge, dia 27, en sessió matinal a les 12h. El preu de l’entrada anticipada és de 10€ i de 14€ en taquilla.


Teatre familiar a L’Auditori de Cornellà amb l’espectacle Pinocchio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada