divendres, 25 de novembre del 2011

Ferran Baile, en record de Manel Vallès 'Totó'



Un record emocionat per a un gran pallasso, un august dels clàssics, que va viatjar per Europa com un dels pilars dels celebrats Martini, que va actuar en els grans circs europeus, primer amb el grup, després amb la seva esposa Rose Marie Risto, una bella sueca que es va convertir per i amb amor en la seva cara blanca. Una romàntica i llarga història d'amor que va recórrer els circs europeus i que va omplir de nines de cada país l'habitació de la seva filla Alicia, que quedava a Barcelona a cura dels avis durant les llargues gires.

Roda el món i torna al born, cap als anys 80 van tornar a Barcelona per tenir cura de l'adolescència d'Alicia. Com a Germans Totó van recórrer repetidament els escenaris de Catalunya, van actuar en teatres, sales, carpes, poliesportius, places, escoles ...

Manuel Vallès, Totó, l'últim gran august clàssic català, ens va dir adéu el passat setembre als 77 anys i es va anar tocant el saxo i mirant amb aquest amor que es va mantenir sempre la seva companya sentimental i professional, Rose Marie i la seva adorada filla Alícia. Com Charlot, a qui tant admirava, es va anar vital i dinàmic camí de l'horitzó, on l'esperen altres grans companys que el van precedir.


Ferran Baile 

Us informem que el mes de gener, dins les festes del Barri de Sant Antoni de Gràcia, es farà un homenatge a Manel Vallès, Totó. Aviat en publicarem la programació.

Teatralnet Notícies: Mor el pallasso Manel Vallès, dels Germans Totó

Bloc de Josep Maria Viaplana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada