divendres, 18 de novembre del 2011

MOWGLI, L’INFANT DE LA JUNGLA, AL TEATRE MUNICIPAL DE PERPINYÀ

 L’espectacle del Centre de Titelles de Lleida Mowgli, l’infant de la jungla serà present al Teatre Municipal de Perpinyà
 
Mowgli, l’infant de la jungla es representarà el proper diumenge 20 de novembre, a les 16.30h, amb una sessió en francès, i el dilluns 21 de novembre a les 10h i a les 14.45h, amb una sessió en català i una altra en francès respectivament. Uns 900 espectadors podran gaudir d’aquestes funcions, en què les entrades estan gairebé esgotades.
Fa només unes setmanes, Mowgli, l’infant de la jungla, va gaudir d’un notable èxit al Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes de Charleville-Mézières, a França, i també a les poblacions belgues de Nismes i Givet i al Festival Temporada Alta de Girona. Ho demostra la nominació als Premis Butaca dins la categoria de millor espectacle familiar.
A més, va formar part de la temporada 2010-2011 del Teatre Nacional de Catalunya, on es va reposar en motiu dels 25 anys que el Centre de Titelles celebra aquest any. També va ser present a la Fira de Titelles de Lleida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada