divendres, 18 de novembre del 2011

Comença la gira de l’espectacle de titelles “Mowgli, l’infant de la jungla”

Tarragona acollirà el proper 27 de novembre la reposició de l’espectacle de titelles “Mowgli, l’infant de la jungla”, muntatge amb què el TNC va iniciar fa dotze anys la seva programació infantil. Aquest espectacle adreçat a tots els públics oferirà dues representacions més, a Viladecans, en el marc de Cultura en Gira.
El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) va iniciar fa dotze anys la seva programació infantil amb l'espectacle de titelles “Mowgli, l'infant de la jungla”. El Centre de Titelles de Lleida va produir aquest muntatge, amb la col·laboració del TNC, que enguany es reposa per commemorar el 25è aniversari de la companyia.
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

L’espectacle s’inspira en el popular text “El llibre de la jungla”, de Rudyard Kipling, premi Nobel de literatura l’any 1907, i del qual enguany se celebra el 75è aniversari de la seva mort. La història explica les peripècies del Mowgli, l'infant perdut a la jungla que aconsegueix escapolir-se de l’assetjament del tigre Sher Kant i sobreviure en aquest entorn hostil gràcies a ser acollit per la ramada dels llops. El nen, a més, haurà de conèixer i respectar les lleis de la jungla i aprendre tot allò que Baloo l'hi ha ensenyat. Amb el pas del temps, però, el petit Mowgli es debatrà entre el món dels animals i el món dels humans, en una aventura entranyable plena d’emocions. Un espectacle que esdevé un cant a la natura, a la diversitat i a la interdependència dels éssers vius del planeta.
Les representacions de “Mowgli, l’infant de la jungla” s’inscriuen en el programa Cultura en Gira, a través del qual el Departament de Cultura pretén acostar-se a tots els públics, considerant els públics familiars no només com un valor de futur, sinó sobretot com una realitat de present.

Comença la gira de l’espectacle de titelles “Mowgli, l’infant de la jungla”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada