dimecres, 23 de novembre del 2011

Barcelona-Sants: Arriba la programació de Nadal amb activitats per a tots els públics

Pau sense treva gener 2011
Cavalcada Pare Noel 2010

    publicat el 22/11/2011 a les 12:45 h.
    Com cada any, les festes nadalenques propicien l'organització de tota mena d'activitats per a tots els públics i en especial per als més petits
    Amb motiu de la celebració del Nadal, espais i equipaments emblemàtics dels barris del districte acullen una nodrida programació d'activitats per a tots els gustos. La programació infantil de nadal "Pau sense Treva" al Casinet d'Hostafrancs i a les Cotxeres de Sants, és des de fa ja 25 anys, una de les més destacades del districte. Totes les activitats s'organitzen sota una mateixa voluntat: la pau incondicional. Les tardes dels dies 27, 28 i 29 a les 18 h el Casinet d'Hostafrancs acull espectacles infantils. El preu de l'entrada a cada espectacle és de 2 € (gratuït per als més petits de dos anys). Després de l'Any Nou, Cotxeres programa activitats de tallers, animació i ludoteca infantil els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. Hi haurà tallers, animació, ludoteca infantil, projecció de pel·lícules i altres activitats.
    El dissabte 17 a partir de les sis de la tarda, es podrà veure un dels pessebres vivents de la ciutat de Barcelona, al jardí dels Drets Humans, al barri de la Marina. La seva organització és el resultat del treball en xarxa, i amb voluntaris, de les associacions agrupades a l'entorn de la Unió d'entitats de la Marina. També en són organitzadors el Centre cultural Estrelles Altes amb el suport del Districte de Sants-Montjuïc.
    El diumenge 18 tindrà lloc la 13a cavalcada del Pare Noel de Barcelona, que enguany comença a Creu Coberta cruïlla Consell de Cent i l'itinerari que seguirà és: carrer de Sants, Avinguda Madrid, i plaça de Sants. El mateix tindrà lloc la primera representació d'Els Pastorets al Centre Catòlic de Sants, que es repetirà els dies 8 i 15 de gener.
    La plaça de Sants també és escenari destacat, amb la tradicional Fira de Nadal, entre els dies 2 i 24 de desembre. Els carters i patges reials recolliran cartes a diversos punts del Districte.
    A la parròquia de Sant Joan Maria Vianney podreu veure el pessebre monumental de Ramon Ruiz que destaca per les seves dimensions inusuals, per estar fet amb materials reciclats i perquè en ell es veuen tres poblacions diferenciades: Betlem, Jerusalem i Natzaret. Enguany hi haurà un audivisual on s'explica com s'ha fet el pessebre. Es pot visitar del 10 de desembre al 2 de febrer.
    En breu, en aquesta mateixa pàgina web podreu consultar totes les activitats de Nadal programades.


    Arriba la programació de Nadal amb activitats per a tots els públics | Districte Municipal de Sants - Montjuïc | El web de la ciutat de Barcelona

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada