dimecres, 23 de novembre del 2011

Teatre Mòbil a les Franqueses del Vallès

“Les trifulgues dels germans Garrapinyada”, teatre de pallassos per a tots els públics, propera representació del VI Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars


Pallassos per a totes les edats aquest dissabte al Casal Cultural de Corró d'Avall
Pallassos per a totes les edats aquest dissabte al Casal Cultural de Corró d'Avall

17 de novembre de 2011
Aquest dissabte, 19de novembre, a les 18 h, tindrà lloc al Casal Cultural de Corró d’Avall la propera representació del VI Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars que organitza pel Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i Joventut de les Franqueses del Vallès.
La representació que es podrà veure en aquesta ocasió serà “Les trifulgues dels germans Garrapinyada”, a càrrec de la companyia Teatre Mòbil. Es tracta d’un espectacle de teatre i pallassos per a tots els públics.

Viatge ple d’aventures
Els germans Garrapinyada sempre estan disposats a actuar on faci falta. Una trucada els portarà a emprendre un viatge insòlit a tot drap, ple d’aventures i peripècies. Espectacle que de ben segur farà riure els assistents una bona estona.


Les entrades per aquesta representació es poden adquirir a la taquilla del Casal Cultural de Corró d’Avall 1 hora abans de l’espectacle a un preu normal de 4.5 euros i reduït de 3,5 euros. El següent espectacle del VI Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars serà “L’illa desconeguda”, a càrrec de Cia Marleliñe, un espectacle de teatre i dansa recomanat per a infants a partir de 5 anys que es podrà veure al Teatre-Auditori del Centre Cultural de Bellavista el dissabte, 26 de novembre, a les 18 h.


Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada