diumenge, 20 de novembre del 2011

Esperiències escolars: Escola La Vall, Bellaterra

Com tots sabeu, cada any durant la setmana de Santa Cecília, patrona de la música, organitzem un seguit d'activitats per incrementar la formació musical del nostre alumnat.
Aquest any, a més, tenim la gran oportunitat de poder assistir a la representació del musical “Blancaneus”, obra que va obtenir el Premi Nacional de teatre 2010 i que, en el seu pas per Barcelona, oferirà sessions matinals destinades a escoles.
Fa uns dies, el protagonista del musical va compartir la seva experiència amb les nostres alumnes de manera que elles van poder escoltar de primera mà un actor que procura ser coherent amb un ideari cristià dins del món de l’espectacle.
Des de l’escola veiem bé donar suport a iniciatives que dignifiquen el món escènic i ensenyar les nostres alumnes a veure bons espectacles, com ho és aquest musical.
Hem reservat entrades per als dies 24 (1r a 3r d’ESO) i 25 de novembre (5è i 6è d’EPRI). Totes les alumnes sortiran de La Vall amb autocar acompanyades per les seves professores.
L’AMPA subvenciona una part de les despeses, per la qual cosa l’import de l’entrada queda reduït a 10€ per alumna, que hauran de lliurar a la tutora del curs abans del dia 18 de novembre.


» Detall | institucio.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada