divendres, 18 de novembre del 2011

La Ventafocs, a Balaguer

L'espectacle de la companyia Dreams Teatre, es presenta a les 18h al Teatre Municipal de Balaguer, aquest diumenge, 20 de novembre.

SOBRE LA VERSIÓ


En la nostra versió, escrita i  dirigida pel Julià Farràs, l’acció transcorre en un “petit regne en crisi i a punt  de la bancarrota”. Aquesta semblança amb els problemes que pateixen moltes  societats modernes podia ser un nexe d’unió amb l’espectador d’avui i un punt de reflexió interessant. 
En el nostre muntatge s’expliquen les vicissituds dels personatges secundaris del conte, els autèntics desconeguts d’aquesta historia. Per una banda és fa un petit recordatori del que ja tothom coneix i, per  l’altra, ens recreem en aspectes inventats o aquells que sempre han passat  desapercebuts i que enriqueixen les diferents situacions de l’argument.
L’espectacle compta amb les magnífiques cançons composades pel Manu Guix, una escenografia i uns efectes de màgia molt visuals creats pel Marc Garcia i un vestuari molt colorista amb inspiració noucentista de la mà de l’Àngel Cazorla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada