divendres, 25 de novembre del 2011

Lleida » Programa Municipal d’Audicions Escolars 2011-2012

Data de publicació: 23/11/2011

Més d’11.200 alumnes gaudiran els concerts a l’Auditori, un 11% més que en l’anterior edició

La Regidoria d’Educació i Infància i l’Auditori Municipal Enric Granados programen conjuntament el cicle d’audicions escolars, adreçat a alumnes des d’educació infantil fins a 1r cicle d’ESO, i patrocinat per l’Obra Social Ibercaja. Uns 11.215 alumnes gaudiran enguany dels concerts a l’Auditori, un 11% més que en l’anterior edició. D’aquests, 10.414 són de centres educatius de Lleida ciutat i 801 alumnes d’escoles de comarques. En total hi han assistit 637 alumnes més que el curs passat.
Per als centres de Lleida ciutat aquesta activitat és una de les més instaurades i valorades: hi participen les escoles bressol públiques, les ludoteques municipals, els centres educatius d’educació infantil i primària i ESO, públics i concertats i els centres d’educació especial.
Pel que fa a la participació dels centres educatius de comarques, cada cop està més implementada aquesta activitat. Els centres educatius que hi participen aquest curs són: Escola Doctor Serès (Alpicat), escola Sant Salvador (Albatàrrec), escola l’Alber (Albesa), escola Sant Joan (Benavent de Segrià, escoles de Torrelameu, Mestral de Vilanova de Segrià i Sol Ixent de Corbins (Zer L’Argelaga), escola Joan Guimerà de Tàrrega, escola La Bassa de Torregrossa, escola Mare de Déu del Carme d’Alcoletge i escola Els Planells d’Artesa de Segre
Els mestres disposaran, per a totes les audicions, d’una guia didàctica per tal de poder treballar l’audició abans i després d’assistir a l’espectacle. En dues d’elles, la de 3r de primària i la de 1r cicle d’ESO, la música és a càrrec de la Banda Municipal de Lleida i la guia didàctica ha estat elaborada per professors especialistes de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL. La guia de 3r de primària, a més és fruit del Projecte Audisons, treball realitzat per mestres de música, sota la supervisió de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL.


Notícies » Ajuntament de Lleida » Programa Municipal d’Audicions Escolars 2011-2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada