dimarts, 24 d’abril del 2012

Transeduca a Catalunya


A continuació la programació de Transeduca a Catalunya per aquesta setmana:

LA LLEBRE I LA TORTUGA

Transeduca programa “La llebre i la tortuga”, obra de la companyia Teatre Imaginari enfocada als alumnes d' educació infantil i primer cicle de primària.

Una de les originalitats de l' espectacle és l’escenografia, que emularà un parc d’atraccions en el qual viuen diversos animals. En aquest marc es desenvolupa una obra protagonitzada per titelles de mà que recuperen una de les rondalles de Esopo, alterant parcialment la trama original.

Així doncs, la trama transcorre entre fogons. Els protagonistes treballen en el sector de l’hoteleria i aquest és el pretext per reflexionar sobre el temps que hem de dedicar a les tasques quotidianes.

La faula té lloc en una ciutat on la velocitat i les presses marquen el ritme de vida fins que arriba una de les protagonistes, la tortuga. Aquesta alterarà l' ordre establert i generarà un conflicte que es resoldrà a partir d' una carrera amb l' animal més ràpid de la ciutat,la llebre.

Els valors tractats en l' espectacle giren entorn de la dedicació, l’ oci i el temps que hem d' emprar a l' hora de fer les coses.

Aquesta obra es representarà el dia:
DIA 25: Teatre Zorilla de Badalona a les 09:45 i 11:30 amb una assitència de 534 alumnes.

LEYENDAS DE BÉCQUER

Transeduca programa aquest espectacle produït per Teatro de los Caminos, que va dirigit a alumnes d’ ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Aquest espectacle recupera les llegendes mes emblemàtiques del conegut escriptor Gustavo Adolfo Bécquer que estan ambientades en un univers màgic i sobrenatural.

L' obra ha estat adaptada al teatre amb la intenció d' apropar i fomentar l’ interès dels alumnes per la literatura castellana i el Romanticisme.

Aquesta obra es representarà el dia:
DIA 24: Teatre El Jardí de Figueres a les 11:30 amb una assitència de 189 alumnes.


HANSEL I GRETEL: LA CASETA DE XOCOLATA

Transeduca proposa aquesta obra duta a terme per la companyia El musical més petit2, que va orientada a educació infantil i primer cicle de primària.

Els coneguts contes de fades dels germans Grimm arriben en forma de musical per representar l'adaptació teatral de Hansel i Gretel.
La proposta explica la coneguda història de dos germans abandonats al bosc. Perduts, troben una misteriosa casa de xocolata on viu una estrambòtica bruixa que se'ls voldrà menjar.

La intenció de l'obra teatral és fomentar entre els nens la bona relació entre germans, potenciar el treball en equip, la igualtat entre sexes i la confiança i desconfiança cap a les persones desconegudes tot i el seu aspecte.

Aquesta obra es representarà els dies:
DIA 24: Casal Cultural Robert Brillas de Esplugues de Llobregat a les 09:45, 11:30 i 15:15 amb una assitència total de 518 alumnes.
DIA 25: Centre Catòlic de Sants a Barcelona, a les 09:45 i 11:15 amb una assiència total de 386 alumnes.
DIA 26: Teare Unio Santcuagatenca de Sant Cugat del Vallès a les 09:45 i 11:30 amb una assitència de 479 alumnes.
DIA 27Atrium de Viladecans a les 09:45 amb una assistència de 371 alumnes. 


2.0 ENGANXATS A LA XARXA

Transeduca programa l' espectacle “2.0: enganxats a la xarxa”, produït per Cia La Farsa, recomanat per a tercer i quart d' E.S.O, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

Aquesta original obra teatral aborda el tema d' Internet i les xarxes socials. Durant l' obra ens explicaran de la mà dels personatges, Toni, Sílvia i Cristina, el bon ús o el mal ús d' aplicacions 2.0 com facebook o youtube, entre unes altres i totes les conseqüències que això comporta.


Aquesta obra intenta fer reflexionar als joves que estan en contacte amb aquest tipus d' aplicacions perquè aprenguin a utilitzar-les i a gestionar el temps que els hi dediquen.

Aquesta obra es representarà els dies:
DIA 24: Col·legi La Salle de Reus a les 11:30 amb una assitència de 264 alumnes.
DIA 25: Casal Cultural Robert Brillas de Esplugues de Llobregat a les 09:45 i 11:30 amb una assitència total de 236 alumnes.
DIA 26: Maristes Girona  a les 10:00 i 11:30 amb una assitència de 550 alumnes.
DIA 27Casal Sant Pere de Terrassa a les 09:45 i 11:30 amb una assistència de 528 alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada