dilluns, 30 d’abril del 2012

El 6 de maig, nova cita amb la Festa Esplai al Prat de Llobregat

http://criatures.ara.cat/wp-content/uploads/2012/04/DSC_1787.jpg
El diumenge 6 de maig, se celebrarà al Parc Nou del Prat del Llobregat la 26a edició de Festa Esplai, la gran celebració anual de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Entre les 11 i les 18 hores, Festa Esplai aplegarà milers d’infants, joves i famílies que podran gaudir de més de 50 activitats lúdiques i educatives per a totes les edats, com ara els jocs de cooperació, el taller de consum responsable o el de drets de l’infant, la bici ruta, una gimcana per pares, un concurs gastronòmic, etcètera.

Igualment, hi haurà diferents activitats generals com espectacles d’animació infantil als escenaris, taller de balls, una cercavila o la cloenda final.

Festa Esplai és la gran festa anual de l’educació en el lleure amb la qual la Fundació Catalana de l’Esplai mostra a la societat la tasca d’educació en valors que realitza al llarg de l’any i per donar les gràcies a totes les persones i entitats que en formen part, així com les empreses i administracions que col·laboren en els seus projectes.

Com cada any, Festa Esplai també servirà per donar el tret de sortida a la campanya d’activitats i beques “Un estiu per a tothom!”. Una oportunitat per informar-se de totes les colònies, casals, rutes, campaments i camps de treball que la Fundació prepara per aquest estiu

Més informació: www.esplai.org

El 6 de maig, nova cita amb la Festa Esplai - ARA Criatures

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada