dijous, 26 d’abril del 2012

Joves: "La Guerra D'A. Soler" al Teatre de l'Aurora d'Igualada

'La guerra d'A.Soler' de Microcosmos Teatre i Virginia Fochs
Microcosmos Teatre i Virginia Fochs

Al Teatre de l'Aurora (Carrer de l'Aurora, 80  08700 Igualada)


A causa de la nota que una professora posa a un dels seus alumnes, aquest no aconsegueix aprovar el batxillerat. L'alumne se suïcida. A partir d'aquest moment, els companys de l'alumne declaren la guerra a la professora. La seva arma: el silenci. La professora decideix afrontar la situació i s'embranca en una lluita dura. Quan tots els intents per entendre's amb els alumnes fracassen, la professora es planteja també el suïcidi. La guerra d'A. Soler és una obra fascinant que projecta les tensions entre el professorat i els alumnes, la violència en l'entorn escolar i les diferències entre les il·lusions dels professors i la crua realitat.

La guerra d'A. Soler (Klamms Krieg, en la versió original) es va estrenar l'any 2000 a Alemanya per ser representada expressament a les aules dels instituts. Des de llavors, s'ha convertit en l'obra més vista a Alemanya –superant Faust, de Goethe-, i un extraordinari fenomen cultural i sociològic al nord d'Europa. Avalada per aquest èxit, Microcosmos Teatre i Virginia Fochs n'ha fet una adaptació, que podrem veure a la sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora, transformada expressament en una aula d'institut. T'impressionarà...



Venda de localitats

telefon Per telèfon
Trucant al 93 805 00 75 es poden reservar localitats durant les 24 hores del dia. Les reserves es mantindran fins un quart d'hora abans de l'espectacle.
arroba Per Internet
Escrivint a reserves@teatreaurora.cat es poden reservar localitats durant les 24 hores del dia. Les reserves es mantindran fins un quart d'hora abans de l'espectacle.
entrada Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
descomptes Descomptes
25% de descompte en el preu de les localitats per a:
- Menors de 25 anys
- Majors de 65 anys i jubilats
- Grups: Mínim 10 persones (cal concertar-los prèviament)
- Carnet d'estudiant
- Carnet de L'Escorxador
- Carnet Jove
- Paranoia Accions
- Socis de Xarxa Igualada
- Socis de l'Ateneu Igualadí
- Club Tr3sC
- Club Regió7
- Club La Veu
associacio_petit Associació d'Espectadors del Teatre de l'Aurora
Els socis de l'Associació d'Espectadors del Teatre de l'Aurora gaudeixen de 5 entrades gratuïtes a l'any i 50% de descompte en la resta per només 50 €. I, a més a més, 20% de descompte en la programació del Teatre Municipal l'Ateneu.

Serveis a l'espectador
El Teatre de l'Aurora ofereix diversos serveis a l'espectador: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Feu clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.

         L'organització es reserva el dret de modificar la programació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada