dijous, 19 d’abril del 2012

"Operació A.V.I" Inici temporada teatre infantil i familiar a la Casa de Cultura les Bernardes (Salt)

El proper diumenge 22 d'abril s'inicia la temporada de teatre infantil i familiar amb la companyia FARRÉS BROTHERS i l'espectacle OPERACIÓ A.V.I.

Aquest és el primer espectacle que es podrà veure a la Casa de Cultura Les Bernardes del Consell Comarcal del Gironés situada a Salt i que continuarà amb la seva programació fins a final d'any. Amb aquestes obres teatrals dirigides als més petits, a les seves famílies i amb caràcter gratuït es pretén obrir la casa de cultura a un públic nou i més nombrós que tendeix a no acostar-se habitualment a les instal•lacions de la casa de cultura.
L'espectacle previst pel 22 d'abril a les 12 del migdia és Operació AVI i que parteix dels protagonistes dels contes tradicionals que posseeixen el do de l'eterna joventut: Malgrat el pas dels segles, la Caputxeta, el Patufet, el Flautista i tota la resta mai no moren, mai es fan vells. Per estranyes circumstàncies, però, han estat objecte d'un terrible experiment i han envellit de cop. L'Operació A.V.I. consistirà en un llarg viatge i un reguitzell de peripècies per recuperar de nou la joventut. D'aquesta manera els avis, els de debò, podran seguir explicant els contes i no cauran en l'oblit. Ni els avis, ni els contes.

Operació A.V.I. és un espectacle de titelles, actors i trastos varis. Les diferents portelles d’un gran armari-teatrí obren pas cap als espais d’aquesta aventura: un castell amb una terrible màquina, un bosc on perdre’s, un desert on glaçar-se, un autobús, ... i a cada lloc, un moment divertit, o misteriós, o tendre, o...oh! Una sorpresa i una altra, i un joc constant. amb l’espectador.

Casa de Cultura Les Bernardes
C/ Major, 172
17190 Salt
Tel. 972 23 46 95
Fax 972 40 07 37
bernardes@girones.cat
TotSalt

Inici temporada teatre infantil i familiar a la Casa de Cultura les Bernardes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada