diumenge, 29 d’abril del 2012

'Call me Maria' diumenge vinent al Teatre Municipal de Girona

Foto de l'espectacle
DIUMENGE 6 DE MAIG A LES 18H

Call me Maria

Direcció d'Adrian Schvarzstein & Sergi Estebanell - circ, teatre & rock‘n'roll
14 | 10 | 6 | 4 €
Català
Durada: 1 h 20 min
Plaça del Vi, 1
17004 Girona
Tel 972 41 90 18
En un bar de la Barcelona dels anys 50, assistim a un ritual quotidià: tothom escolta amb gran expectació i serietat la retransmissió d'un partit de futbol.
El seu propietari, representant de l'ordre gris i conservador dels temps de dictadura, no pot imaginar-se que l'arribada fortuïta de dos mariners americans revolucionarà completament les seves mentalitats.
El Bar Manolo es convertirà en l'escenari d'un xoc cultural, desencadenant una gran festa, on el circ rendirà homenatge a l'aire de llibertat que en aquella època es va viure al ritme desenfrenat del rock'n'roll.



"Adrian Schvarzstein i Sergi Estebanell han creat un espectacle que inclou números d'acrobàcia de mèrit servits en una entretinguda i provocadora sessió teatral. (…) No hi ha espectador passiu i tot aquell que vulgui pujar a l'escenari té més d'una ocasió per fer-ho. Brillant." - Jordi Bordes, EL PUNT AVUI
Una creació d'Adrian Schvarzstein Co-dirigida amb Sergi Estebanell Direcció musical: Adrià Gual Interpretació: Sergi Estebanell / Adrián Schvarzstein, Famara Pardo, Oriol Pita, Eva Szwarcer, Didac ,Jeremias Faganel, Músics: Javier Galiana, Oriol Riart, Libori Albero, Jose Manuel Benítez. Tècnic de so i llum: Jordi Pérez Composició musical: "Believe it or not" Coreografies: Xavi Estrada Concepció de llums: Ruben Taltavull amb Jordi Pérez Escenografia: Diego Polognioli Vestuari: Paulette San Martin Assistent de vestuari: Helena Izquierdo Disseny gràfic i fotografies: Fernando Florit Producció executiva: Sandia Frérot Producció general: Daniel Carreras Una producció de Xirriquiteula Teatre (OBSIDIANA, acompanyament d'artistes) En co-producció amb Festival LaStrada (Graz) & GREC 2011 Festival de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada