dimarts, 24 d’abril del 2012

'Canpi Circ' amb KaTRaSKa Cia

Canpi CirC  és una activitat per gaudir del fantàstic món del circ envoltats de natura.

Nens i nenes poden venir a passar un dia diferent i original, experimentant en la pròpia pell l’art del circ.

Dividim l’activitat en dues grans parts: els tallers i l’espectacle.

Mitjançant els tallers, els nens i les nenes descobriran diverses tècniques circenses, s’aproparan a aquest art experimentant i interactuant. Afavorint la participació de tots i totes.

Amb l’espectacle final, ple de sorpreses, acrobàcies, emoció i alegria, veuran perquè serveix el que han realitzat.

Aquesta és una activitat molt adequada per a nens i nenes d’Infantil i de Primària. Tenim recursos per poder adaptar els tallers a les seves necessitats, capacitats i habilitats. I amb l’espectacle, a cada espectador, tingui l’edat que tingui, li arribaran estímuls diferents.

ELS TALLERS

Ens dividirem en grups i farem tallers rotatoris.

Treballarem diverses tècniques circenses: trapezi, cable, malabars, acrobàcia, rul·lo, monocicle, hula-hoops, bola d’equilibri, plats xinesos, pallassos, treball gestual, maquillatge.

Cada nen i nena podrà experimentar, crear, manipular, tenir consciència del seu propi cos individualment i treballant en equip i sobre tot gaudir intensament.

Amb tot això prendran consciència d’artistes, desenvoluparan habilitats, treballant lateralitat, equilibri, coordinació,  autocontrol, convivència, respecte, reconeixement de les possibilitats i els límits en relació als coneixements perceptivo-motrius, espai-temporals i de coordinació. Es divertiran coneixent-se més a ells mateixos i observant els seus companys.

L’ESPECTACLE

Tots junts com a grup, gaudiran d’un espectacle on veuran els artistes a escena utilitzant moltes de les tècniques treballades abans per tots ells.

Ja no seran ells protagonistes, haver fet els tallers els farà ésser conscients de la dificultat, el risc i l’esforç necessaris per fer quelcom ple d’humor, alegria, emoció i tan sorprenent.

Presentem un espectacle senzill i ple de sorpreses. Humil però molt divertit. Petit però mooooolt gran.

Original i impressionant. “Més difícil encara!!!”

KaTRaSKa Cia » Canpi Circ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada