dimecres, 29 de febrer del 2012

Guanya un pack de quatre entrades per a la 23a edició de La Mostra d'Igualada

Busquem fotografies per fer un compte enrere dels dies que falten per a La Mostra d’Igualada. Per participar-hi cal enviar una fotografia a comunicacio@lamostraigualada.cat abans del dia 18 de març.
Les fotografies han de ser verticals i han d’incloure algun element vinculat a La Mostra (logotips, samarretes, bosses). També seran vàlides les fotografies del protagonista participant a alguna edició anterior de la fira.

Les fotografies rebudes participaran al compte enrere i les tres millors podran guanyar un pack de quatre entrades per a la 23a edició de La Mostra d’Igualada. El jurat del concurs està format pel Director artístic, Òscar Rodríguez, el fotògraf oficial de la fira, Xavi Olivé i un representant dels Voluntaris de La Mostra.

En el moment d’enviament de la fotografia, el remitent es declara autor de la fotografia i, sota la seva responsabilitat, autoritza l’ús de la imatge de la persona/persones que hi apareixen, i que La Mostra d’Igualada, fira pertanyent a l’Ajuntament d’Igualada NIF P-0810100-H, en faci difusió en els canals que consideri oportuns relacionats amb el concurs fotogràfic i la difusió de la fira.

Aquí pots veure l'àlbum del compte enrere de l'any passat:
www.facebook.com/media/set/

La Mostra Igualada : / Premsa / Notícies / / / Participa al concurs Compte enrere! de La Mostra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada