divendres, 2 de març del 2012

A la venda els abonaments de temporada de La Sala d’ArgentonaAjuntament d'Argentona

L’Ajuntament d’Argentona ha posat a la venda des d’aquest dilluns 27 de febrer els abonaments per a la temporada d’espectacles de teatre, música i dansa de La Sala, que arrencarà el 24 de març amb l’obra de teatre musical Killer.

Durant aquesta setmana podran adquirir-lo aquells espectadors que van abonar-se la temporada passada i a partir del 5 de març i fins el 17 de març s’obrirà el període per a la resta de públics.

Hi ha tres formats d’abonament segons el tipus d’espectacles de la programació: l’abonament de temporada, que permetrà veure les set propostes; l’abonament adult, amb els quatre espectacles per a públic adult i l’espectacle per a tots els públics; i l’abonament familiar, que inclou els dos espectacles per a públic familiar i l’espectacle per a tots els públics. Tots ells permetran gaudir d’un descompte entre el 40 i el 50% sobre el preu de taquilla. A més, l’abonament ofereix d’altres avantatges importants: té assignada la mateixa butaca i pot beneficiar-se’n qualsevol persona ja que no està personalitzat. Cal assenyalar també que el termini per adquirir els abonaments familiars es prolongarà fins al 24 de març.

Punt de venda i horaris

Tots els abonaments es podran adquirir a l’Ajuntament d’Argentona de dilluns a dissabte en horari d’atenció al públic (dilluns, de 8’30h a 14’30h; de dimarts a divendres, de 8’30h a 14’00h, i els dissabtes, de 9’30h a 13’30h).

Venda d’entrades

Les entrades per a cadascun dels espectacles de la temporada es posaran a la venda a partir del dia 20 de març, a través de Telentrada de Catalunya Caixa. L’entrada es pot adquirir per internet (www.telentrada.com) o bé trucant al telèfon 902 101 212 (24h).

Per a espectacles familiars l’entrada es podrà adquirir a partir del dia 27 de març. També es podrà comprar l’entrada a la taquilla del teatre, des d’una hora abans de l’espectacle.

Per a més informació sobre la programació d’espectacles, horaris i preus, podeu trucar al telèfon de l’Ajuntament 93 797 49 00 (regidoria de cultura) o bé visitant el web www.argentona.cat.


Ajuntament d'Argentona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada