divendres, 23 de març del 2012

"Operetta" al Teatre Casal de Vilafranca aquest cap de setmana

Es tracta d'un dels millors espectacles musicals a l'escena catalana del 2011.

Vint-i-sis cantants-actors omplen l'escenari en un muntatge que combina música a cappella, teatre i grans dosis d'humor per a tots els públics. L'espectacle va fer parada a la Sala Gran del TNC i va aconseguir el Premi Butaca 2011 al millor espectacle familiar i en aquests moments representa a Catalunya als prestigiosos premis MAX com millor espectacle revelació a l'escena nacional.Operetta és un espectacle per a tots els públics que ofereix una aproximació al món de l'òpera a través de l'humor, sota la direcció escènica de Jordi Purtí i amb direcció musical de David Costa.


Tot comença en el silenci.

Un escenari desolat, presidit únicament per un piano que amaga, però, un secret: de l’instrument comencen a sortir personatges vinculats al món del teatre: tramoistes, il•luminadors, sastres, directors, actrius, actors... tots plegats són aquí per desenvolupar un espectacle amb la complicitat de les obertures, àries i cors més coneguts del gènere del bel canto.

Històries d’amor i desamor, plenes de màgia, teatre i humor, en un espectacle recomanable tant als amants de la lírica comals que desconeixen el món de l’òpera.

Una invitació a deixar-se seduir per 26 cantants-actors que interpreten nous arranjaments d’un repertori operístic imprescindible, interpretat per a l’ocasió només amb la veu. Així doncs, no és només teatre, o només òpera. Va molt més enllà. Operetta atrapa els espectadors gràcies a la combinació de música, humor, ritme i força visual.



FITXA TÈCNICA


Durada 1 hora i 15 minuts

Dramatúrgia i direcció escènica,
Jordi Puntí
Direcció musical, David Costa
Arranjaments, Pere Mateu Xiberta i Esteve Palet Mir
Intèrprets, Cor de Teatre
Escenografia, MonTse Baeza i Pablo Paz
Figurinisme, Rosa Lugo

Publicat a www.rtvvilafranca.cat

Aquest dissabte el Teatre Casal acollirà "Operetta"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada