dissabte, 24 de març del 2012

Joves: L’Escena Nacional convoca la 15a Mostra de teatre jove per al juny - Diari d'Andorra

Onze docents participaran aquest cap de setmana en les sessions de formació prèvies 
A.D. - Andorra la Vella - 23/03/2012

L’ENA, explica la seva directora artística, Ester Nadal, se centrarà aquest primer trimestre en les activitats de tipus formatiu, al voltant d’aquesta mostra, que començaran aquest mateix cap de setmana amb un curs preparatori dirigit a docents, impartit per Eva Pérez i al qual de moment se n’han apuntat onze.
I no serà fins al segon trimestre de l’any quan es conegui quina programació d’espectacles –retallada al mínim pel que es pot deduir– oferiran.
Nadal confia que enguany hi hagi una bona participació de grups de teatre juvenils –les inscripcions, fins al dia 30–, que superi els vuit muntatges de l’any passat, quantitat que dóna per bona atès que l’any anterior la mostra s’havia suspès.
Poden prendre-hi part col·lectius escolars o extraescolars, amb obres acabades o en procés de muntatge i fer servir l’espai de la mostra per acabar d’enllestir la representació. Està oberta a infants i joves des de sis fins a vint-i-cinc anys, que competiran en diverses categories. Com ja es va fer l’any passat, el premi per als guanyadors serà l’enregistrament i posterior retransmissió de la seva proposta a Andorra Televisió. Els mateixos joves hauran d’avaluar els companys formant part del jurat.


Diari d'Andorra - L’Escena Nacional convoca la 15a Mostra de teatre jove per al juny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada